Region

Svet

Bojana Rajić: Ponižavajuće je da u novinama čitam o svom privatnom životu

Još uvek zakonita supruga Vladimira Stojkovića i manekenka Bojana Rajić otkrila je kako reaguje na optužbe da je loša majka sinu Lavu, kao i koliko joj smeta javno eksponiranje njenog privatnog života u medijima.

Bojana Rajić: Ponižavajuće je da u novinama čitam o svom privatnom životu



Vladimir Stojković optužuje Bojanu Rajić da koči razvod braka: Produžava agoniju koja samo njoj odgovara!
Bivša manekenka Bojana Rajić pokušava da na specifičan  način izgradi imidž  poznavaoca modnih prilika na domaćoj sceni. Majka dvoipogodišnjeg Lava Stojkovića ispričala je o svemu kroz šta prolazi nakon bračnog brodoloma i odgovara na česte medijske optužbe o tome da je loša majka. Inače, iako su se Bojana i Vladimir razišli prošlog leta, prvo ročište njihove brakorazvodne parnice trebalo bi da se održi tek sredinom ovog meseca.

"Smeta mi i to jezivo. Bilo mi je veoma ponižavajuće da svakodnevno čitam u novinama o svom privatnom životu, bilo da je reč o pozitivnim ili negativnim stvarima. Doživela sam zasićenje u tački trpljenja od koje dalje nisam mogla, iako u svemu tome nisam učestvovala. Čekala sam da sve to prođe i, nažalost, još sam u iščekivanju", kaže Bojana i dodaje da je u medijima izazvala deblji kraj jer nije želela da učestvuje u tom cirkusu:

"Možda i jesam jer nisam htela da sarađujem sa novinarima. Mada, ne verujem da bih bolje prošla i da sam im izlazila u susret. U tom slučaju cirkus bi bio još već", zaključila je bivša manekenka i jedna od vlasnica prestižnog butika u Beogradu.

Autor: J.B.
Izvor: Story
Foto: Instagram/Bojana Rajic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>