Svet

Region

Majli Sajrus ponovo u akciji: Gola između dva muškarca! (Foto)

Majli Sajrus odavno je pokazala da nema problem da svoju razgolićenost da na uvid javnosti, ali ovog puta opet joj je uspelo da šokira: objavila je fotografiju na kojoj gola leži između dva muškarca!

Majli Sajrus ponovo u akciji: Gola između dva muškarca! (Foto)



Majli Sajrus ponovo gola! Pokazala grudi i međunožje! (Foto)
Dvadesetjednogodišnja Majli Sajrus daleko je od zvezde Diznijevog kanala kanala koja je nekad, ali ne baš tako davno, bila. Najkontroverznija pop zvezda današnjice rešila je da pošto-poto nadmaši Madonu i ostale uzore koji su pionirski krčili put u borbi protiv tabua. Zapravo, za Majli tabui više ne postoje, jer nema toga što ona javnosti nije pokazala.

Ipak, taman kad se pomisli da nema više toga čime bi ona mogla da šokira, njoj to ponovo pođe za rukom. Ovog puta, to je učinila fotografijom na kojoj je u društvu dva zgodna muškarca. Naravno, to ne bi bilo u Majlinom maniru, kada svo troje ne bi bili goli!

Gologruda pevačica, sa promenjenom frizurom, udobno se smestila između dva zgodna, i takođe gola muškarca, a fotografiju objavila na društvenim mrežama uz komentar: "Ja i moji momci".



Gola Majli Sajrus savetuje devojke: Zaboravite velike grudi i šminku, izgradite svoj stil!
Inače, Sajrusova je nedavno u intervjuu za jedan američki magazin digla svoj glas protiv uniformisanosti današnjih devojaka. "Stalno pokušavam da im kažem... Ne treba vam šminka, ne treba vam duga plava kosa i velike grudi. Nije u tome stvar! Poenta je u vašem ličnom stilu", kazala je Majli koja je očito pronašla svoj lični stil: bez odeće!

Autor: T.I.
Foto: Instagram/Miley Cyrus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>