Region

Svet

Katarina Grujić usnimljena u momentu koji nikako nije damski!

Katarina Grujić i Boris Stamenkovič definitivno nesmanjenom žestinom uživaju u svojoj ljubavi i po završetku rijalitija, te pevačica svaki put kad završi sa svojim obavezama žuri kod svog dragog.

Katarina Grujić usnimljena u momentu koji nikako nije damski!



Katarina Grujić: Fotografije golog Borisa su fotomontaža! Neko hoće da mu napakosti!
Podstaknuta pričama da porodica Katarine Grujić više ne gleda blagonaklono na njenu vezu sa Borisom Stamenkovićem nakon što su se u javnosti pojavile manekenove golišave fotografije, ekipa emisije "Paparaco lov" dala se na praćenje atraktivne pevačice ne bi li saznala gde zajubljeni par provodi svoje vreme. Kako su utvrdili, porodični dom Grujićeve više nije njihovo ljubavno gnezdo, več oni svoje intimne trenutke provode u Borisovom domu.

Boris Stamenković i Katarina Grujić razmenjivali nežnosti pred gostima u restoranu! (Foto)
Naime, ekipa "Paparaco lova" pratila je Grandovu zvezdu, te otkrila da ona čim završi sa svojim obavezama, žuri kod svog momka. Tako, primećena je dok je čekala taksi, te tom prilikom usnimljen i njen nimalo damski momenat. Naime, Kaća je pušila cigaretu, te u trenutku kad je taksi stigao, zapaljenu cigaretu nonšalantno bacila na asfalt, usred Košutnjaka, i to uprkos tome što je kanta za otpatke bila u neposrednoj nlizini, a pritom se nije potrudila ni da je svojim đonom ugasi.

Kakogod, Kaća je sela u taksi, usput svratila u prodavnicu po namirnice, i dalje nastavila ka Železniku i kući svog momka, što je ekipu emisije "Paparaco lov" nateralo na zaključak da Boris više i nije baš dobrodošao u njenom luksuznom domu, te se mahom sastaju kod njega.

Autor: T.I.
Foto: Facebook/Katarina Privat Grujic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>