Region

Svet

Jelena Jovanović: Eksplozivnost me je uvek skupo koštala! Volim ga

Otkako se juče u toku dana pojavila vest da su proslavljeni odbojkaš Edin Škorić i pevačica Jelena Jovanović raskinuli, Facebook bivše farmerke zatrpan je porukama podrške. Mlada pevačica je putem društvene mreže potvrdila informaciju, a njihov raskid najteže je pao vernim fanovima koji su istinski verovali u njihovu ljubav.

Jelena Jovanović: Eksplozivnost me je uvek skupo koštala! Volim ga



Kraj romanse: Raskinuli Edin Škorić i Jelena Jovanović!
"Svaka ljubav ima uspone i padove, pa tako i vaša....Samo s tom razlikom da je vaša ljubav najiskrenija i najčistija od svih na ovom svetu...Mi smo bili ti koji su vas gledali 120 dana, glasali za vas, slušali, plakali zbog vas, smejali se zajedno sa vama, i uživali u vašoj ljubavi sa vama....", piše jedan od najvernih fanova ovog ljubavnog para i nastavlja:

Raskid Edina Škorića i Jelene Jovanović nije iznenadio farmere! Simonida Ačević: Raskinuli su još na Farmi!
"Opet mi, ti isti vaši fanovi koji vas toliko bezuslovno vole, nikada neće prestati da veruju u vas i u vašu ljubav. Sam tvoj status dokazuje koliko ga voliš.....Mi sad samo čekamo da se pomirite i da sve opet bude po starom...Da nam najveći problem budu svađe sa hejterima...Jesam, plakala sam sinoć, jako ali sam se brzo pribrala i ipak shvatila da se niko ne voli tako kao vi, nasmejala se, obrisala suze, i nastavila da gledam klipove najlepšeg para na svetu... Volim vas... Najviše na svetu... Verujem u vas", samo je jedna od niza poruka koje se postavljaju na pevačicin profil.

Izgleda da je razlog raskida Edina i Jelene upravo pevačicina temperamentnost, pa je danas u toku dana postavila status u kome pokazuje kajanje zbog odluke da se njihova veza okonča: "Trenutak slabosti... Eksplozivnost me je uvek skupo koštala... Volim ga...", napisala je Jelena i time najavila mogućnost da uskoro dođe i do pomirenje.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Jelena Lj Jovanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>