Region

Svet

Nevena Božović: Ovog puta pripremam nešto sasvim drugačije (Foto)

Mlada i talentovana pevačica Nevena Bozović, koja je široj javnosti postala poznata kao finalistkinja muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije", na Kopaoniku je pre manje od mesec dana snimila spot za pesmu "Znam da noćas gubim te“, u režiji Nemanje Novakovića.

Nevena Božović: Ovog puta pripremam nešto sasvim drugačije (Foto)



Nevena Božović u zagrljaju zgodnog momka uživa u snežnoj idili (Foto)
"Ovog puta pripremam nešto sasvim drugačije“, kaže Nevena i dodaje: "Prezadovoljna sam spotom, ovih dana se montira tako da jedva čekam da vidim konačnu verziju. Nemanja Novaković je pun kreativnosti i imamo slične ideje, tako da smo i ovog puta odlično sarađivali. Inače spot je potpuno drugačiji od prvog, neobičan upravo zbog lokacija na kojima smo snimali", kaže zadovoljno Nevena i nastavlja:



"Posebno mi je drago što je to u pitanju Kopaonik, jer skijam od treće godine i mnogo sam vremena u detinjstvu tamo provodila. Moram da pohvalim Vanju Pantin koja mi je radila stajling, jer volim njen stil i uspela je da u ovom spotu mene predstavi baš onako kako ja izgledam i kako se privatno oblačim,  takođe moram da se zahvalim hotelu Grand i MM Concept Store Kopaonik, koji su nam pomogli da spot izgleda fenomenalno.“

Pored Nevene u spotu se pojavljuje naš baletski igrač Nikola Tomašević, koji joj je, po njenim rečima, dosta pomogao da se snađe u scenama gde je bilo i plesa. Premijera spota očekuje se u ponedeljak.

Autor: J.B.
Izvor: Prva.rs
Foto: Nemanja Novaković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>