Region

Svet

Region

Serija Sila: Obožavaoce će oduševiti novo venčanje Sile i Borana! Tu je i prava bračna noć... (Foto)

Obožavaoce omiljene turske serije Sila oduševiće novo venčanje Sile i Borana. Ponovo će jedno drugom izgovoriti sudbonosno DA i početak novog zajedničkog života proslaviće uz svoje najmilije.

Serija Sila: Obožavaoce će oduševiti novo venčanje Sile i Borana! Tu je i prava bračna noć... (Foto)



Boran i Kenan u zatvoru saznaju da je Halim izboden na smrt. Obojica su razočarani što nisu uspeli da saznaju ko se krije iza Emreove nesreće. Sila ne odustaje od želje da mu pomogne.

Serija Sila večeras: Boran i Sila zajedno provode romantično jutro u novoj kući (Foto)
Boran razgovara sa Zinar-agom kojeg iznenadi kada sazna da je Halim ubijen. Iako je i dalje uveren u Džihanovu umešanost, Boran ne uspeva da uveri strica da je Džihan kriv za to. Ovaj ga podseća na obaveze plemena te ga, posle razgovora sa bratom, ubrzava da izvrši presudu nad Silom i okonča boravak u Istanbulu. Boran s druge strane, požuruje Gizem da sazna ko stoji iza preteće firme u Mardinu. Abaj i dalje gaji osećanja prema Gizem, no ona ga opet odbija. Emre je pušten iz bolnice i teška srca pušta Silu da se vrati Boranu i svom životu.

Stanje u Midjatu se pogoršava i svi su uznemireni zbog razaranja koje pravi misteriozna firma. I ne slute da iza nje stoji neko njima poznat...



Serija Sila večeras: Ubica odlučuje o sudbini Boran-age! Čeka ga zatvor ili sloboda? (Foto)
Boran je svojoj voljenoj pripremio veliko iznenađenje, a svi obožavaoci serije Sila biće oduševljeni kada joj pokloni venčanicu i i ponovo je zaprosi. Početak novog zajedničkog života aga i aginica proslaviće uz njima najdraže osobe. Sila će u prelepoj beloj venčanici s Boranom zaplesati svadbeni ples, a ovog puta provešće i pravu bračnu noć bez prisile.

Romantično, bajkovito veče i predivno jutro u "novom" braku i toplom domu Sile i Borana uskoro će pokvariti vest koju će mladi aga saznati od Gizem...

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>