Lepota

Ljubav

Da li biste poverovali da Kameron Dijaz ima 41 godinu? Sa ovakvom linijom, sigurno ne! (Foto)

Kameron Dijaz pokazala je da i u 41. godini bez trunke šminke i u belom bikiniju može da stane "na crtu" bilo kojoj holivudskoj lepotici. Ona je odmarala na karipskom moru, i prošetala izvajanu liniju na kojoj bi joj pozavidele i 20-ogodišnjakinje.

Da li biste poverovali da Kameron Dijaz ima 41 godinu? Sa ovakvom linijom, sigurno ne! (Foto)Kameron Dijaz ponosno pokazala lice bez i trunke šminke! (Foto)
Ukoliko neko ima prava da napiše "Knjigu o telu", onda je to upravo glumica Kameron Dijaz koja svojim telom daje najbolji primer za to kako postići i održati zdravu formu i vitku liniju. Četrdesetjednogodišnja holivudska zvezda odmarala je na jahti na Karibima, a više od tirkiznog mora poglede je privlačila njena zanosna figura u belom bikiniju.

Jarko crvena: Boja koja najviše ističe fatalnost plavuše
Kameron je jedna od retkih holivudskih lepotica koja se nameće pre svega prirodnim izgledom, i bez očitih hirurških zahvata. Možda je upravo zbog toga njena knjiga o zdravlju i fitnesu "The Body Book" munjevitom brzinom postala bestseler, što ni ne čudi kada uspešnost iznetih saveta i tvrdnji garantuje sama autorka sopstvenim primerom.Autor: T.I.
Foto: Instagram/hashtags/camerondiaz

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>