Region

Svet

Haris Ćato iz X Factora Adria oduševio Anastasiju Ražnatović: On je fenomenalan! (Video)

Anastasija Ražnatović veliki je fan muzičkog šoua X Factor Adria, a među finalistima istog pronašla je i favorite. Naime, nju je posebno svojim glasom oduševio 14-ogodišnji Haris Ćato iz Sarajeva.

 Haris Ćato iz X Factora Adria oduševio Anastasiju Ražnatović: On je fenomenalan! (Video)



X Factor Adria: Suze i na sceni, i u bekstejdžu - Najemotivniji lajv do sada! (Video)
Haris Ćato se u poslednjem lajvu šoua X Factor Adria našao u dvoboju, te se za ostanak u takmičenju borio pesmom Džastina Timberlejka "Cry Me a River". Četrnaestogodišnji talentovani Sarajlija već je i ranije oduševio mnoge svojim glasom, ali te večeri dobio je još jednog fana - Anastasiju Ražnatović, ćerku folk dive Cece Ražnatović.

X Factor Adria: 4U ispale posle dvoboja sa Harisom Ćatom! (Foto)
Naime, Anastasija, inače i sama talentovana pevačka nada, na društvenim mrežama pružila je podršku mladom Harisu. Ona je objavila snimak njegovog izvođenja "pesme spasa", uz komentar: "Svaka čast! Fantastičan vokal!"

Anastasija Ražnatović peva Cecinu baladu Dobro sam prošla (Video)
Naravno, kao i svaki, i ovaj Anastasijin post odmah je zadobio mnoštvo komentara, te se razvila polemika na račun mladog Harisa. Ipak, Ražnatovićeva je ostala dosledna svom mišljenju, te u više navrata podvukla da Ćato naprosto ima "predobar glas" i da fenomenalno peva.

Pogledajte Harisov nastup koji je toliko oduševio Anastasiju Ražnatović:



Autor: T.I.
Foto: Ilustracija/Facebook/Anastasija Ražnatović, Facebook/Haris Ćato

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>