Region

Svet

Željko Šašić konačno snima novi album: Vratio sam se!

Željko Šašić je svojim učešćem u šouu Tvoje lice zvuči poznato sve podsetio na to koliko je vanserijski pevač, te se nužno javila želja da se čuju i njegovi noviteti. Sada, publika ima čemu da se raduje, jer on konačno snima novi album.

Željko Šašić konačno snima novi album: Vratio sam se!



Željko Šašić: Srećan sam sa Katarinom, spreman sam za brak i dete!
Popularni pevač Željko Šašić dugo je, kada je o novim pesmama reč, odsustvovao sa scene. Na velika vrata vratio se svojim učešćem u šouu Tvoje lice zvuči poznato, gde je pokazao da se bez problema nosi sa svim žanrovima, a publiku podsetio na vanserijski vokal kojim raspolaže. Sada, svi oni koji su se uželeli sjajnog pevača, imaju razlog za radovanje, jer je on, kako saznaje portal TV Best, konačno ušao u studio kako bi snimio svoj novi album.

Kako navode izvori bliski Šašiću, njegov novi album nosi simboličan naziv "Vratio sam se", a oni koji su čuli nove pesme tvrde da će biti najbolji u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Željko Šašić: Ćerka Sofija mi se otrgla iz života!
"U estradnim krugovima već se uveliko priča o Željkovom novom albumu i spekuliše kojoj će se produkciji prikloniti. On još ne želi da otkriva detalje i svima poručuje da će mediji saznati sve o njegovom diskografskom povratku kad za to dođe vreme", kaže jedan od Šašićevih saradnika.

Za sada Željko mudro ćuti, te ne otkriva ništa o svom velikom povratku na estradnu scenu, ali budući da važi za jednog od najboljih domaćih pevača, zasigurno će njegov novi album, na radost svih, obilovati hitovima.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Željko Šašić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>