Region

Svet

Ivan Marinković i Sara Trajanović ponovo u vezi: Naša ljubav još jednom će biti na testu! (Foto)

Jedan od parova sa Farme 5 koji nije opstao tokom rijalitija, Ivan Marinković i Sara Trajanović, svoju vezu su obnovili mesec dana nakon završetka ovog šoua, a obelodanili istog dana kada je veza Edina Škorića i Jelene Jovanović završena.

Ivan Marinković i Sara Trajanović ponovo u vezi: Naša ljubav još jednom će biti na testu! (Foto)



Sara Trajanović u tajnoj vezi sa Ivanom Marinkovićem! Proverava joj poruke na mobilnom telefonu?
Samo što je jedan par raskinuo, drugi je ponovo zajedno. Poslednjih dana puno se nagađalo da su Ivan Marinković i manekenka Sara Trajanović, ponovo u vezi. Na njegovom, ali i na njenom profilu na Fejsbuku konstanto su se pojavljivanje njihove fotografije iz provoda po Beogradu, ali i sa same Farme gde su dosta vremena provodili zajedno, da bi u jednom trenutku isplivalo i da bivši muž Goce Tržan Sari proverava poruke u telefonu.


Foto: Facebook/Ivan Marinković - Farma 5

Andrija Aki Marković ludi zbog Sare i Ivana: Traži lažnu devojku, kako bi napakostio Trajanovićevoj!
Svoje pomirenje i ponovni početak veze manekenka je odlučila da objavi na Fejsbuku, kako bi sprečila bilo kakvo nagađanje: "Ekskluziva je jedno, a iskrenost drugo. Zato sam rešila da najiskrenije podelim sa mojim najmilijim fanovima ovu vest pre nego sa bilo kim. Nakon toliko varnica i emocija koje su se dešavale na Farmi, zajedničkih trenutaka i prelepih uspomena posle Farme, period koji se Ivan i ja nismo čuli niti videli bio je neobjašnjivo neprijatan za oboje. Falilo nam je nešto najlepše što smo stekli na Farmi...


Foto: Facebook/Ivan Marinković - Farma 5

Naš odnos i druženje. Nakon ponovnog kontakta uspostavljenog posle Farme na gostovanjima i žurkama, evociranja uspomena i međusobne blizine, nismo uspeli da zanemarimo emocije koje su i dalje tu, probuđene, jače nego ikad...", napisala je Sara Trajanović i dodala da ono što je pravo ipak opstaje uprkos svim preprekama.


Foto: Facebook/Ivan Marinković - Farma 5

Raskid Edina Škorića i Jelene Jovanović nije iznenadio farmere! Simonida Ačević: Raskinuli su još na Farmi!
Sem toga, dodala je kako je njihova ljubav ponovo stavljena na test, s obzirom da će uskoro zbog poslovnog angažmana morati da ode u Istanbul: "Ipak, čvrsto verujem da će to samo ojačati našu ljubav", završila je manekenka svoje javno obraćanje na Fejsbuku, a nakon toga oglasila se i Simonida Ačević koja budno prati ljubavne parove sa Farme.


Foto: Facebook/Simonida Ačević

"Imam potrebu da se javno oglasim povodom veze mojih prijatelja Sare i Ivana. Ivan je otpočetka bio pristojan u svom stavu i emocijama, a Sara, mlađana lepotica bila je obasuta pažnjom i ponudama sa više strana, a Farma je ipak vrlo usamljeno mesto. Aki je bio pa otišao, a Ivan je ostao i čvrsto stajao pa je jasno zašto je Ivan omiljen kod žena, a jasno je i zašto ga je zavolela Sara. Ona ima pravo da razmisli i da se predomisli. Oboje treba da budu zajedno ako hoće i koliko hoće. Volim vas oboje!", poručila je Hopa Cupa učesnica Farme.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Ivan & Sara

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>