Region

Svet

Udaje se Sandra Obradović: Želim glamuroznu svadbu

Bivša učesnica Farme i manekenka Sandra Obradović uskoro će izgovoriti sudbonosno da svom vereniku Saši Nedeljkoviću koji je inače sestrić Bogoljuba Karića. Nakon brojnih najava venčanja, par se i zvanično verio.

Udaje se Sandra Obradović: Želim glamuroznu svadbu



Sandra Obradović dobila zlatni iPhone od dečka (Foto)
Iako je manekenka već više puta najavljivala venčanje, sada će se to izgleda zaista i obostiniti. Njen izabranik, uprkos navodima da se njegova porodica ne slaže sa izborom snajke, ipak je zaprosio Sandru.

Ono što nije uspelo Anabeli Atijas, a u to vreme Bukvi, koja se zabavljala sa bogatim sestrićem Bogoljuba Karića, pošlo je za rukom nekadašnjoj misici. U poslednje vreme njih dvoje se ne razdvajaju, a pošto su članovi najbogatije srpske porodice rekli "da", Saša i Sandra počeli su zajedno i javno da se pojavljuju. Takođe, manekenka češće boravi u Sašinom luksuznom hotelu u Orašcu nego u svom stanu u Beogradu, a kao kruna svega toga dogodila se i veridba koju su njihovi prijatelji već odavno priželjkivali.

Kako je Obradovićeva još ranije najavljivala da želi glamuroznu svadbu, sada će joj njen izabranik to i omogućiti i ostvariti njene snove.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Sandra Obradovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>