Region

Svet

Lepa Brena: Spavala sam u nekom sobičku kao mali miš (Foto)

Lepa Brena, u susret svom koncertu koji će u Novom Sadu održati 14. februara, podsetila se kako je to izgledalo kada je upravo u ovom gradu pravila svoje prve estradne korake.

Lepa Brena: Spavala sam u nekom sobičku kao mali miš (Foto)



Lepa Brena uz tamburaše zapevala na konferenciji za novinare (Foto+Video)
Folk diva Lepa Brena kao pevačica "led je probijala" upravo u Novom Sadu, gde će posle dve decenije pauze ponovo održati solistički koncert u "Spensu". Na početku svoje karijere ona je nastupala u novosadskom hotelu "Park", te je novinarima pokazala i apartman u kojem je pre 33 godine sanjala o uspehu.

"Sećam se, 1981. godine pevala sam na terasi hotela "Park", a spavala u nekom sobičku kao mali miš. Žalila sam se direktoru, a on mi je rekao: Ako napuniš salu, daću ti apartman", ispričala je Brena za "Blic".

"Tako je i bilo i ja sam već posle sedam dana prešla ovde", priča nam Brena i kao šiparica trči iz dnevnog boravka u spavaću sobu. Leže na krevet i kroz smeh komentariše da je baš udoban.


Foto: Facebook/Lepa Brena

Najpopularnija pevačica u bivšoj Jugoslaviji je u Novom Sadu živela punih deset godina.

Lepa Brena sprema spektakl u Novom Sadu: Zbog nje ugrađuju hidraulične liftove u binu!
"Ovaj grad mi mnogo znači. U vreme napornih dugogodišnjih turneja bio je oaza mog duševnog mira. Od cele Jugoslavije, samo sam ovde mogla da šetam ulicom, idem u pozorište, bioskop, u restoran, na pijacu - lažem, na pijacu nisam išla! A da mi niko ne priđe. Stvarno sam imala potpuni mir ovde", priča Brena.

Na pitanje da li je na krevetu na kojem upravo leži ikada sanjala da će postići ovoliki uspeh, Lepa Brena objašnjava da nije znala da će pevati pred 100.000 ljudi, ali...

"Znala sam da veliki uspeh ne može da se napravi preko noći, niti za šest meseci, i da moram mnogo, mnogo da radim. Nisam imala ni sponzora niti mecenu, sama sam bila sponzor Lepoj Breni i uspela sam zahvaljujući radu, pevanju, mladosti i lepoti", zaključuje popularna pevačica.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>