Svet

Region

Bredli Kuper sa papilotnama na glavi: Za lepotu se trpi! (Foto)

Bredli Kuper nakon snimanja filma "Američka prevara" dobro zna kako je ženama koje o svojim frizurama moraju da brinu gotovo svakodnevno. Tako, i popularni glumac prošao je kroz mukotrpni proces kako bi mu lokne zavijorile na glavi.

Bredli Kuper sa papilotnama na glavi: Za lepotu se trpi! (Foto)



Holivudski glumac Bredli Kuper se u filmu "Američka prevara" šepuri sa svojom kovrdžavom kosom. A njegove lokne tako su stabilne i precizno definisane, da su mnogi pomislili da holivudski lepotan tokom celog filma nosi periku. Međutim, prevarili su se!

Naime, Bredli je razotkrio tajnu njegovih savršenih kovrdža: vikleri! I to svakodnevno trosatno nošenje istih! Pritom, glumac se sam izborio za svoju frizuru, koja je, kako kaže, bila jako popularna tokom 70-ih godina prošlog veka.

"Video sam gomilu snimaka iz tog doba i primetio da mnogi imaju kovrdžavu kosu", kazao je Kuper, i dodao da je sam tu frizuru predložio reditelju, i da je zbog nje svaki put pred snimanje čak tri sata morao da drži viklere na glavi.



A glumac je svojom prilježnošću bio atrakcija i svojim kolegama sa seta. "Bredli je svakog jutra dolazio sa ružičastim viklerima na glavi. Zapravo, bez obzira u koje vreme sam morala da dođem na set, činilo se da bih ga uvek zatekla sa "navijenom" kosom ispod haube", ispričala je Bredlijeva koleginica iz filma, Ejmi Adams.

Inače, Bredli Kuper je nominovan za Oskara za najbolju mušku sporednu ulogu u ovom ostvarenju. Ako ni zbog čega drugog, a onda bi zasigurno trebalo da bude nagrađen zbog svoje fascinantne posvećenosti kovrdžama.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>