Bane Mojićević postao tata: Prvo, pa muško!

Bane Mojićević, pobednik prve sezone šoua Zvezde Granda, postao je tata! Njegova supruga Milica na svet je danas donela dečaka, a srećnom vešću ponosni tata pohvalio se na društvenim mrežama.

Bane Mojićević postao tata: Prvo, pa muško!Branislav Mojićević uoči venčanja: Jedva čekam da postanem tata!
Pobednik prve sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Bane Mojićević, danas je uplovio u roditeljske vode. Naime, negova supruga Milica, s kojom se oženio krajem avgusta prošle godine, večeras je na svet donela malenog dečaka, te porodicu Mojićević proširila za još jednog člana.

Bane Mojićević se oženio! (Foto)
"Dragi moji, pre dva sata postao sam tata malog dečaka!! Znam da će biti čestitki, ali neću biti u prilici da se svima zahvalim. Zato, unapred: Hvala od srca", napisao je Bane na svom Fejsbuk profilu.

Autor: T.I.
Foto: Facebook/Bane Mojićević

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Marija Šerifović oduševljena učesnicom X FACTOR ADRIA: Magdalena, BRAVO!!! VIDEO

Marija Šerifović oduševljena učesnicom X FACTOR ADRIA: Magdalena, BRAVO!!! VIDEO

Da snovi mogu da postanu stvarnost, potvrđuje i slučaj Magdalene Bogić, takmičarke X FACTOR ADRIA! Naime, talentovana učenica iz Bosne i Hercegovine koja se na audiciji ovog popularnog takmičenja predstavila čuvenim hitom „Molitva“ ovih dana dobija niz komplimenata, ali najdraži joj je onaj koji je stigao upravo od njenog idola, Marije Šerifović!

Tekstualna vest24. april 2015

Region

Svet