x
Region
Bane Mojićević postao tata: Prvo, pa muško!
5. februar 2014. 21:12
Bane Mojićević, pobednik prve sezone šoua Zvezde Granda, postao je tata! Njegova supruga Milica na svet je danas donela dečaka, a srećnom vešću ponosni tata pohvalio se na društvenim mrežama.


Branislav Mojićević uoči venčanja: Jedva čekam da postanem tata!
Pobednik prve sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Bane Mojićević, danas je uplovio u roditeljske vode. Naime, negova supruga Milica, s kojom se oženio krajem avgusta prošle godine, večeras je na svet donela malenog dečaka, te porodicu Mojićević proširila za još jednog člana.

Bane Mojićević se oženio! (Foto)
"Dragi moji, pre dva sata postao sam tata malog dečaka!! Znam da će biti čestitki, ali neću biti u prilici da se svima zahvalim. Zato, unapred: Hvala od srca", napisao je Bane na svom Fejsbuk profilu.

Autor: T.I.
Foto: Facebook/Bane Mojićević

   
| More    
Bane Mojićević i njegova supruga Milica nedavno su postali roditelji malog Radoša, a da mu uloga oca u potpunosti odgovara otkriva i sam pevač koji uživa u menjanju pelena, ali i dodaje da je njegov sin već postao gazda u kući.
4. mart 2014. 14:17
Bane Mojićević i njegova supruga Milica postali su u sredu roditelji dečaka Radoša. Ponosni tata je za manje od 24 sata od rođenja naslednika organizovao gala slavlje u restoranu "Holivud“. Žurki, koja je trajala do jutra, prisustvovali su članovi njegove porodice, prijatelji i brojne kolege.
8. februar 2014. 19:03
Bane Mojićević pre dva dana postao je tata malog Radoša, a slavlje je priredio u beogradskom klubu Holivud. Među prvim zvanicama našla se pevačeva buduća kuma i koleginica Milica Todorović.
7. februar 2014. 19:16
Kolone automobila kretale su se juče ka Zlatiboru. Kao da je baš sad u jeku turistička sezona. I svi oni su tražili mesto na parkingu ispred hotela "Palisad". Razlog dolaska tolikog broja ljudi na jednu od najlepših srpskih planina je svadba Baneta Mojićevića, pobednika prve sezone takmičenja "Zvezde Granda".
31. avgust 2013. 13:10
Zvezda "Granda" Branislav Mojićević s nestrpljenjem iščekuje 30. avgust i venčanje sa verenicom Milicom u rodnom Čačku.
27. avgust 2013. 09:34
Branislav Bane Mojićević, pobednik prve sezone "Zvezde Granda" u avgustu će stati na "ludi kamen" i zakleti se svojoj dugogodišnjoj devojci na večnu ljubav.
15. avgust 2013. 11:33
Pevač Bane Mojićević uskoro će stati na "ludi kamen". Pobednik prve sezone "Zvezda Granda" i njegova dugogodišnja devojka zakleće se na večnu ljubav u avgustu.
31. jul 2013. 10:34
Pobednik prve sezone takmičenja "Zvezde Granda" Branislav Bane Mojićević se ženi, a posebno radosna vest je da je njegova izabranica u blagoslovenom stanju.
24. jun 2013. 20:11
Pevač Bane Mojićević, pobednik "Zvezda Granda" rekao je kako bi voleo da bude popularan, ali ne previše, kako bi mogao da sačuva svoj privatni život od očiju javnosti.
11. mart 2013. 20:35
Skoro je u jednoj od Grandovih emisija Bane Mojićević predstavio svoju novu pesmu "Još je ne zaboravljam", a sada je tu i spot.
10. februar 2013. 12:51

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus