Region

Svet

Nataša Bekvalac se konačno uselila u novi stan: Bajkoviti kutak o kojem je uvek maštala (Foto)

Nataša Bekvalac konačno je privela kraju uređivanje stana oko kojeg se sa enterijeristima dugo konsultovala, te se konačno, sa ćerkicom Hanom, uselila u njihov novi dom na Dedinju.

Nataša Bekvalac se konačno uselila u novi stan: Bajkoviti kutak o kojem je uvek maštala (Foto)



Nataša Bekvalac otkriva koje su njene tri najveće ljubavi (Foto)
Popularna pevačica Nataša Bekvalac konačno se uselila u svoj novi dom koji je uređivala mesecima. Ona sa neskivenim zadovoljstvom ističe da je presrećna što konačno živi u svom stanu u najelitnijem delu Beograda, u naselju Dedinje, a koji je opremila sasvim po svom ukusu i prilagodila ga svojim, kao i potrebama ćerke Hane.

Nataši je izuzetno bitno što je u blizini njenog novog stana i internacionalna škola koju od septembra Hana pohađa. Ona se na društvenim mrežama pohvalila da je konačno dobila svoj bajkoviti kutak o kojem je oduvek sanjala.

Nataša Bekvalac odlaže useljenje sa Vladom zbog feng šuija!
Inače, čim se saznalo da je "novosadska barbika" pazarila stan, počelo se sa spekulacijama da je sve uređeno po feng šui konceptu, čiji je ona navodno, pobornik. Kakogod, U stanu ima nekoliko stilova, od rustičnog do krajnje modernog, ali sve je podređeno uživanju, što je Bekvalčevoj i najbitnije.



Nataša Bekvalac u kućnom izdanju: Lepa i u pidžami, bez šminke! (Foto)
Budući da je stan prostran, ima dovoljno mesta za boravak i gošćenje njenih najmilijih sestara Kristine i Dragane i njihovih porodica. A, nije ni isključeno da će se i Natašin izabranik Vlada Vuksanović preseliti kod nje budući da se prijateljima nedavno poverila da bi njih dvoje veoma obradovala vest da čekaju bebu.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Instagram/Nataša Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>