Region

Svet

X Factor Adria: Suze i na sceni, i u bekstejdžu - Najemotivniji lajv do sada! (Video)

Poslednji "lajv" X Factora Adria obeležile su suze, kako na sceni, za šta je zaslužan Haris Ćato, tako i van nje, u bekstejdžu, među potrešenim i uzbuđenim finalistima, koji nisu mogli da sakriju razočarenje zbog ispadanja grupe "4U".

X Factor Adria: Suze i na sceni, i u bekstejdžu - Najemotivniji lajv do sada! (Video)



X Factor Adria: 4U ispale posle dvoboja sa Harisom Ćatom! (Foto)
Suze su obeležile poslednju emisiju regionalno najgledanijeg muzičkog šoua X Factor Adria. "Led je probio" Haris Ćato koji je za ostanak u šouu morao da se u duelu bori sa grupom "4U". On je za "pesmu spasa" odabrao numeru Džastina Timberlejka "Cry me a river", a onda, u duhu iste, isplakao "reku". Potrešeni Haris nije mogao da zaustavi suze, što mu je potom Željko Joksimović i zamerio. Ipak, 14-ogodišnjeg Ćata je naposletku publika spasila, ali ništa manje emotivno nije bilo ni kasnije u bekstejdžu.

Devojke iz grupe "4U" su bile veoma tužne, a ni Uroš Turkulov nije mogao da zadrži emocije. "Ja ne mogu da verujem šta se dešava", rekao je Uroš po proglašenju rezultata. Tamara Milanović je, takođe, emotivno doživela ovo veče, jer više u ovom takmičenju neće bodriti svoju najbolju drugaricu Vanju.

X Factor Adria: Lorin oduševljena Lukijanom Ivanovićem - Biće velika zvezda! (Foto+Video)
"Veoma sam tužna i razočarana, mislim da nije trebalo da ispadnu! Vanja je moja najbolja drugarica ovde i mnogo će mi nedostajati", prokomentarisala je uplakana Tamara, dok su devojke po završetku emisije rekle: "Žao nam je, ne možemo da se smirimo, ali pre svega zbog naših drugara! Mnogo smo se vezali jedni za druge i žao nam je što se više nećemo družiti! Naravno, nastavljamo sa našom pričom, verujemo da ćemo uskoro snimiti i pesmu za sve naše drage fanove koji su nas podržavali! Hvala i našoj dragoj mentorki!"



Auator: T.I.
Izvor: Blic
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>