Region

Svet

Kraj romanse: Raskinuli Edin Škorić i Jelena Jovanović!

Bivši učesnici Farme Jelena Jovanović i Edin Škorić okončali su svoju vezu posle nekoliko meseci zabavljanja. Ovu informaciju potvrdila je i sama pevačica putem svog Facebook profila.

Kraj romanse: Raskinuli Edin Škorić i Jelena Jovanović!Jelena Jovanović brani Edina Škorića: Obrisaću sve one koji govore ružno o njemu!
"Nažalost, Edin i ja više nismo zajedno. Uvek ću ga poštovati. Teško mi je jako, jer sam videla svoj život sa njim, međutim okolnosti su drugačije", stoji u Jeleninom statusu.

Podsetimo, bivši odbojkaš je nedavno tokom gostovanja u jednoj emisiji na televiziji “Hepi” izljubio Jelenu pred čitavim auditorijumom, te je izgledalo da njihova ljubav cveta. Takođe, nisu se libili da ljubav jedno drugom izjavljuju putem društvenih mreža, a često objavljivane zajedničke fotografije išle su u prilog tezi da veze iz rijalitija ipak uspevaju. Međutim, najnovijom vešću su Jelena i Edin takve pretpostavke demantovali, i zapravo potvrdili ono što je prognozirala većina njihovih cimera sa imanja u Lisoviću - da naprosto neće potrajati.

Autor: J.B.
Foto: Twitter/Jelena Lj Jovanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>