Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran i Sila zajedno provode romantično jutro u novoj kući (Foto)

Sila i Boran provode prvo jutro u novoj kući. Boran priprema Sili veliko iznenađenje kakvo ne može ni zamisliti. No, ona je rastrgana između njega i Emrea.

Serija Sila večeras: Boran i Sila zajedno provode romantično jutro u novoj kući (Foto)



Silu muči odgovornost i griža savesti prema Emreu i s druge strane obećanje da niko više neće ugroziti njen i Boranov brak. Objašnjava Boranu Emreovu situaciju dok je rastrgana između njih dvojice. Iako se čini da polako sve dolazi na svoje mesto, Sila se sledi kada joj Boran saopšti da će decu podizati u Mardinu.

Serija Sila večeras: Boran je oduševio Silu novom kućom i sprema joj veliko iznenađenje! (Foto)
Zinar-aga je šokiran kada sazna da je Boran isterao Džihana iz firme i odlazi po objašnjenje. Boran je i dalje uveren da Džihan stoji iza svega te planira da poseti Halima u zatvoru. I Kenan želi da zna ko je pucao u njegovog sina pa prvi posećuje Halima nakon premeštaja. Ipak, planovi im neće poći za rukom. Halim je u toku noći na smrt izboden nožem...



Serija Sila večeras: Ubica odlučuje o sudbini Boran-age! Čeka ga zatvor ili sloboda? (Foto)
Azad razočaran svojim postupcima besciljno luta ulicama, što rastužuje Narin pa ozbiljno razgovaraju. Neodlučan je između svog ponosa i žene. Dželil provodi vreme u kafani, stiče nove prijatelje i ne pomišlja da će mu doneti nevolje.

Serija Sila večeras: Svi dokazi su protiv Borana, Sila srlja u opasnost i nalazi se sa Džihanom (Foto)
Sila nakon razgovora s Abajem ipak odlazi Boranu u novu kuću i provode prvo romantično jutro. Boran će je uskoro iznenaditi na bajkovit način. I dok njihova ljubav kulminira, u plemenu vlada sve teža situacija. Zinar-aga i Firuz-aga razgovaraju pa Zinar upozorava Borana na neprijateljsku firmu koja im pokušava oduzeti zemlju. Boran požuruje Gizem da sazna ime firme. Niko ne sluti da iza toga stoji Sila...

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>