Region

Svet

Jelena Jovanović brani Edina Škorića: Obrisaću sve one koji govore ružno o njemu!

Jelena Jovanović i Edin Škorić, uprkos nepovoljnim prognozama mnogih, uspeli su da kao ljubavni par opstanu i nakon Farme, a svojim čestim izjavama potvrđuju da su uvek spremni da stanu u odbranu onog drugog.

Jelena Jovanović brani Edina Škorića: Obrisaću sve one koji govore ružno o njemu!



Edin Škorić i Jelena Jovanović koriste svaku priliku: Odbojkaš spopao pevačicu tokom reklama!
Pevačica Jelena Jovanović i bivši odbojkaš Edin Škorić svojom ljubavnom vezom obeležili su petu sezonu rijalitija Farma,a iako su mnogi tvrdili da je njihova veza tek tektika za ostanak na imanju, oni i dalje uživaju u svojoj ljubavi koja je, čini se, jača no ikad.

Tako, njih dvoje se ne libe da javno iskazuju svoju ljubav, razmene nežnosti, ali ni da oštro ustanu protiv svih onih koji nemaju lepe reči za jedno od njih dvoje.

Edin Škorić besan na Simonidu: Kentaur od žene! Sramota me je što je nisam vređao!
Tek što je Edin besno izvređao Simonidu Ačević, bivšu cimerku iz Lisovića, i nazvao je kentaurom jer je ona za Jelenu izjavila a je naklonjena istom polu, sada je u odbranu svog dragog ustala Jovanovićeva.

"Oni koji su navodno uz mene, a govore neistine i ružne stvari o Edinu, biće obrisani. Time nikako nisu uz mene, niti im je mesto ovde", poručila je svim "zlim jezicima" Jelena na svojoj Fejsbuk stranici.

Ko je to toliko iznervirao, i čime, mladu pevačicu, nije poznato, ali da ume da "grize" kada je u pitanju njen momak Edin Škorić, to je svakako već dobro poznato.

Autor: T.I.
Foto: Twitter/Jelena Lj. Jovanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>