Region

Svet

Vladimir Stojković optužuje Bojanu Rajić da koči razvod braka: Produžava agoniju koja samo njoj odgovara!

Vladimir Stojković i Bojana Rajić, iako je svako krenuo svojim putem, pred zakonom su još uvek u braku. To nikako ne odgovara proslavljenom golmanu, koji tvrdi da brakorazvodnu parnicu koči upravo njegova bivša izabranica.

Vladimir Stojković optužuje Bojanu Rajić da koči razvod braka: Produžava agoniju koja samo njoj odgovara!



Bivši Partizanovac Vladimir Stojković ne moža da dočeka da se i formalno reši braka sa Bojanom Rajić, inače vlasnicom luksuznog butika. Naime, kako tvrdi Stojković, za razvlačenje brakorazvodne parnice kriva je njegova, nada se, uskoro bivša supruga.

Vladimir Stojković otvoreno: Brak sa Bojanom je bio greška!
"Bojanu svaki dan molim da to što pre završimo. I danas ju je zvao moj advokat da se postupak ubrza i da se razvedemo, a ona je rekla da sačekamo koji dan, pa će nam se javiti posle konsultacija sa svojim advokatom", rekao je Stojković za "Blic" i dodao da Bojana "priča glupu priču i produžava agoniju koja samo njoj odgovara".

Bojana Rajić se vratila dečku: Zaljubljeni uživaju u ljubavi (Foto)
Inače, priče o razvodu para krenule su krajem 2011. godine. Usledelo je pomirenje, a onda i definitivni razlaz para koji ima sina. Nakon rastanka Vladimir je bio u vezi sa manekenkom Dejanom Živković, dok se Rajićeva navodno pomirila sa Branislavom Đurđevićem, koji je i bio razlog njenog raskida sa Stojkovićem. Naime, golman je otkrio da njegova supruga ima aferu sa Đurđevićem, direktorom Elektromreža Srbije i prvim čovekom Skupštine Košarkaškog kluba Crvena zvezda, te je na društvene mreže postavljao pesme i statuse sa sadržajem koji nedvosmisleno Bojanu optužuje za neveru.

Autor: T.I.
Ivor: Blic
Foto: Ilustracija/Facebook, Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>