Region

Svet

Novak Đoković kod Ivana Ivanovića otkrio mini tradiciju koju poštuje sa Jelenom Ristić od trenutka veridbe (Foto)

Novak Đoković gostovao je u specijalnom izdanju emisije kod Ivana Ivanovića, koje je nazvano "Nole na Prvoj", a ovom prilikom govorio je o svojim počecima, o potencijalnom odustajanju od karijere, ali i o svojoj verenici Jeleni Ristić.

Novak Đoković kod Ivana Ivanovića otkrio mini tradiciju koju poštuje sa Jelenom Ristić od trenutka veridbe (Foto)



Novak Đoković poručio verenici: Jelena, uživaj dok možeš, za par meseci si moja!
Sem što je posle serije poraza koje je doživeo 2011. godine razmišljao o tome da napusti tenis, Novak Đoković pričao je i o svojoj fondaciji i pohvalio verenicu Jelenu Ristić, rekavši da je ona zaslužna za veliki uspeh ove fondacije. Inače, ona je zajedno sa njim bila gost u ovoj emsiji, pa se našalio sa njom rekavši joj: "Uživaj dok možeš, uskoro ćeš biti Đoković".



Ljubav između tenisera i prelepe Jelene Ristić svakog dana se sve više razvija, a njih dvoje ne dozvoljavaju da sve pređe u naviku i rutinu, pa imaju i malu tradiciju koju poštuju od trenutka kada je Novak prvi put zaprosio Jelenu, odnosno od trenutka kada su se verili.

Lorin poručila Novaku Đokoviću: Rasturiću ti veridbu
Ivan Ivanović je u toku emisije pustio snimak iz Andrićgrada gde Novak Đoković ponovo prosi Jelenu Ristić, a ona se drži za glavu i glumi da je u šoku, govoreći sa osmehom: "Oh, Bože!". Sve se završava smehom, a Nole objašnjava i o čemu se radi, odnosno da je u pitanju tradicija koju njih dvoje poštuju. Tako teniser svaki put kada sa Jelenom poseti novo mesto, skine prsten sa njene ruke i ponovo je zaprosi.



"Ona ima pravo da kaže "ne", kao što je bilo u Andrićgradu", rekao je teniser osvrćući se na snimak koji je snimio proslavljeni režiser Emir Kusturica. Ivan Ivanović i on su se onda šalili kako je Emir to vrlo dobro odradio, "kao da ima neki neotkriveni talenat i kao da se razume u snimanje".

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>