Region

Svet

Bojana Rajić se vratila dečku: Zaljubljeni uživaju u ljubavi (Foto)

Manekenka Bojana Rajić koja je prošla kroz medijski rat i vrlo propraćen raskid sa Vladimirom Stojkovićem, sada uživa i srećna je u vezi sa izvesnim Banetom sa kojim je bila i tokom cele porodične drame sa golmanom.

Bojana Rajić se vratila dečku: Zaljubljeni uživaju u ljubavi (Foto)



Bojana Rajić od Vladimira Stojkovića otkupila svoj roleks vredan 15.000 evra!
"Bojana i Bane su opet zajedno. Uživaju u svojoj ljubavi i jako su zaljubljeni. Razlog zbog kojeg manekenka ne želi da u javnosti o ovoj romansi govori jeste upravo to što razvod sa Vladimirom nije okončan. Ne želi da njen sin Lav (3) pati, ali ni da je javnost osuđuje, budući da na papiru još uvek nije slobodna žena", ispričao je za "Blic" izvor blizak bivšoj manekenki, koja je nedavno otvorila butik, ali i postala stilista nekim javnim ličnostima.

Iako Bojana Rajić nikada nije potvrdila, razlog razvoda sa Vladimrom je upravo njena romansa sa Branislavom, koju je Stojković otkrio. Golman je pak o tome rado pričao a neretko je na društvene mreže postavljao pesme sa sadržajem koji jasno optužuje Bojanu za neveru. "Bojana i Vladimir su imali problema i pre nego što je saznao da ga ona vara i to svakako nije bio jedini razlog zbog kojeg je odlučio da se razvede, ali presudan jeste", dodao je izvor.


Foto: A.D.

Bojana Rajić: Nisam majka za primer, jer se sa svojim sinom ne slikam za novine
Direktor Elektromreža Srbije i prvi čovek Skupštine Košarkaškog kluba Crvena zvezda i zgodna manekenka navodno su bili u vezi oko godinu dana, ali kada je to dospelo u javnost prekinuli su kontakt. Nedavno su svoju romansu obnovili, jer su shvatili da su njihova osećanja jaka i da ne mogu jedno bez drugog. "Dosta ljudi iz Bojaninog okruženja zna da se ona tajno viđa sa Banetom. Njih dvoje su uveliko bili u vezi čak i u vreme dok je čitava javnost brujala o Stojketovim neverničkim akcijama po beogradskim splavovima, a priča o Bojaninim navodnim avanturama s Vladom Mandićem i Simonom de Karićem je samo zamazivanje očiju i odvlačenje pažnje."

Bojana o razlozima bračnog brodoloma, kao i o svojim novim, potencijalnim ljubavima, ali i o detaljima razvoda sa Vladmiriom Stojkovićem, ne želi da govori.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook/Bojana Rajić-Stojković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>