Region

Svet

Rada Manojlović počela da trenira tenis: Ne smem Novaku da izađem na crtu! (Foto)

Rada Manojlović počela je da trenira tenis, a atraktivna pevačica uslikana je na prvom času tenisa, na kom joj je trener Aleksa objašnjavao kako se izvodi bekhend i forhend, ali i nekoliko puta skrenuo pažnju da lopticu ne udara previše jako.

Rada Manojlović počela da trenira tenis: Ne smem Novaku da izađem na crtu! (Foto)



Rada Manojlović dočekala pravoslavnu Novu godinu kod kuće: Zbog posla sam se ozbiljno razbolela! (Foto)
"S obzirom na to da sedam godina nisam uzela reket u ruku, mislim da nisam bila loša, jedino što su mi loptice završavale u mreži, ali to je zbog toga što sam kao mala u dvorištu na selu igrala bez mreže. Volim tenis i nastaviću da treniram ovde u balonu rekreativnog centra koji je otvorio moj menadžer Saša Đurić sa košarkašem Milošem Vujanićem", kroz osmeh priča Rada, koja priznaje da je jedva našla patike u svom cipelarniku, koji je ispunjen štiklama.



S obzirom na to da je nedavno imala povredu kičme, pevačica kaže da će joj malo sporta prijati. "Danas nisam osetila bol, što je dobro. Pored treninga ovde ću moći da idem i na masaže i fizikalnu terapiju i to će poboljšati stanje moje kičme."



Rada Manojlović je već na prvom času pokazala da joj je bekhend jača strana, a pošto je poznato da je ona omiljena pevačica našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, pitali smo je da li će neki meč odigrati sa njim. "Ma gde smem Novaka da izvedem na crtu?! To bi bilo kao kada bih ja njemu tražila da peva. Inače, pored njega volim i Nadala, dok mi Federer nije simpatičan", rekla je Manojlovićeva.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: M. Perić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>