Region

Svet

Lorin poručila Novaku Đokoviću: Rasturiću ti veridbu

Švedska pevačica Lorin koja je sinoć nastupila kao specijalna gošća u muzičkom takmičenju X Factor, pored toga što je oduševljena Beogradom nije sakrila ni da je veliki fan našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića.

Lorin poručila Novaku Đokoviću: Rasturiću ti veridbu



X Factor Adria: Pobednica Eurosonga Lorin stigla u Beograd, večeras na sceni sa finalistima
Kada je saznala da se Novak ženi, pobednica Evrosonga 2012. godine u svom šaljivom maniru odgovara: "Molim, Novak se ženi? Neće to dugo trajati kad ja upletem svoje prste", rekla je švedska pevačica, koja trenutno boravi u Beogradu i dodaje: "Ma, vi to mene hoćete da spojite s njim, zar ne? Novak je divna osoba i veliki humanista, kao i ja. On je sportista, a ja se divim borcima", rekla je Lorin.

Iako je u Švedskoj vrlo politički angažovana i jedan od velikih humanitaraca, ona kaže da, što se situacije u Srbiji tiče, nema pojma.

"Nisam upoznata s tim kako je kod vas. Ali ispraviću to. Znam samo da je Beograd Berlin na Balkanu i da vam je noćni život sjajan", rekla je Lorin. Ona je i pre pobede na Evrosongu skrenula pažnju nastupajući s nedepiliranim pazuhom i izjavama da je feministkinja.

X Factor Adria: Lorin specijalna gošća u sledećoj emisiji!
"Ukoliko postoji loš, ugnjetavački odnos prema ženama, onda sam feministkinja. Jesam i ponosim se time. Više sam humanista, jer se borim za sve gladne, nesrećne i siromašne ljude širom sveta, a pogledajte samo koliko ih je. U suštini, feministi i humanisti su isto sr... ", sočno je opsovala simpatična Šveđanka.

Iako se u domaćim medijima pojavila informacija da će uskoro sarađivati sa Željkom Joksimovićem, kao i da će snimiti duet s Marijom Šerifović, Lorin kaže da za sada od tih saradnji nema ništa. "Bitno je da postoji ideja i da uvek ima prostora za novu pesmu. Rado bih sarađivala s njima. Trenutno pripremam novi album, koji će biti kao i ja, agresivan."

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Facebook/Loreen

Viber

Izvor: Svet Plus


>