Region

Svet

X Factor Adria: 4U ispale posle dvoboja sa Harisom Ćatom! (Foto)

Večeras je iz takmičenja X Factor Adria, ovaj put odlukom publike, izbačen još jedan takmičar. Nakon duela u kom su se našli Haris Ćato i grupa 4U, u petom "lajvu" odlučeno je da devojke napuste takmičenje.

X Factor Adria: 4U ispale posle dvoboja sa Harisom Ćatom! (Foto)



X Factor Adria: Marija Šerifović o Aleksandri Brković - Ovo je najnepodnošljiviji oblik falša! (Foto)
Prvi je zapevao mladi Haris Ćato koji se posle Majkla Džeksona kojim se predstavio u lajvu, za pesmu spasa odlučio za Džastina Timberlejka i pesmu "Cry me a river". Onda su zapevale Kristinine četiri devojke, grupa "4U". Za pesmu spasa pripremile su Rijaninu pesmu "California King Bed", a dok su pevale Haris je stajao sa strane i plakao dok ga je Ana Grubin tešila.



X Factor Adria: Doktori oduševili sve sem Kristine Kovač - Kasnije ću vam reći sve što imam!
Jasno je da niko ne želi da ispadne iz takmičenja, ali je to neminovan ishod svakog utorka. Nakon što su devojke završile izgrlile su se sa Harisom na bini, a potom je usledilo glasanje žirija.

"Šaljem kući 4U, kao mentor Harisa Ćata. Ne samo kao mentor, već kao objektivan mentor, mislim da je bio bolji", rekla je Emina Jahović. Kristina Kovač takođe je dala glas svojim devojkama, a Željko Joksimović molio je za još malo vremena za razmišljanje koje mu režija nije dala. Svoj glas je na kraju dao Harisu iako mu je zamerio plakanje. Kiki je ovog puta imao najteži zadatak i morao je da odluči ko ostaje, a ko odlazi. Ipak, glasao je za "4U" i prepustio je odluku publici, koja je drugi put u live emisijama, večeras petoj po redu, presudila da devojke napuste šou.

Autor: M.P.
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>