Region

Svet

X Factor Adria: Marija Šerifović o Aleksandri Brković - Ovo je najnepodnošljiviji oblik falša! (Foto)

Šou "X Factor Adria" je podigao društvene mreže na noge, a među brojnim komentatorima našla se i pevačica Marija Šerifović čiji je favorit Daniel Kajmakoski, ali sa druge strane za Aleksandru Brković nije imala pohvalne komentare.

X Factor Adria: Marija Šerifović o Aleksandri Brković - Ovo je najnepodnošljiviji oblik falša! (Foto)



X Factor Adria: Doktori oduševili sve sem Kristine Kovač - Kasnije ću vam reći sve što imam!
Kako je Tviter svakog utorka uveče pun komentara koji se tiču šoua X Factor Adria, tako je večeras, a Marija Šerifović je tokom nastupa Aleksandre Brković koja se prošle nedelje našla u duelu napisala: "Ovo je najnepodnošljiviji oblik falša!".

Njeno mišljenje deli i Aleksandar Jovanović, koji je očigledno prokomentarisao kako mu se ne dopada Aleksandrino povenje: "Poštovani članovi žirija, da li vi stvarno mislite da smo mi svi gluvoneme budale? Sramota su Aleksandrino pevanje i vaši komentari", a pridružila mu se i pevačica.


"Ja evo sad baš kontam šta mi je? Da li sam ok?", napisala je Marija Šerifović, a nešto kasnije rekla da joj je Daniel Kajmakoski favorit, ali da se plaši kako će nešto ispasti kako ne treba i da on neće pobediti, posle čega je usledila manja rasprava sa Danijelom Pavlovićem u kojoj mu je Marija rekla da je strašno nervira i da prestane sa komentarima jer će "reći svašta".


Autor: M.P.
Foto: Twitter/Marija Šerifović
Foto naslovna: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>