Region

Svet

X Factor Adria: Doktori oduševili sve sem Kristine Kovač - Kasnije ću vam reći sve što imam!

Popularni sastav "Doktori" koji nastupa kao grupa u takmičenju "X Factor Adria" večeras se predstavio pesmom Džordža Majkla "Freedom", a izgleda da njihovo izvođenje nije bilo dovoljno dobro za Kristinu Kovač.

X Factor Adria: Doktori oduševili sve sem Kristine Kovač - Kasnije ću vam reći sve što imam!



X Factor Adria: Pobednica Eurosonga Lorin stigla u Beograd, večeras na sceni sa finalistima
Od članova žirija šoua X Factor Adria Željko Joksimović u potpunosti je bio oduševljen njihovim nastupom i najviše se posvetio komentarima, a oni su u nekoliko momenata zvučali kao da "dišu zajedno". On je čak spomenuo da je čuo kako to zaista izgleda na koncertu na kom je bio i da su "Doktori" u potpunosti "skinuli" ovu pesmu.

Usledili su pozitivni komentari Emine Jahović i Kikija Lesendrića koji su takođe bili oduševljeni ovom grupom, mada je Emina rekla da joj se više dopao njihov prošlonedeljni nastup. Onda je na red došla njihova mentorka Kristina Kovač.

"Ja sve vreme čekam da vam ostatak žirija kaže ono što imam. Ljuta sam na vas, ali ja ću vam sve reći kasnije. Bravo, odlični ste bili!", rekla je Kristina pomalo misteriozno, a iz ovoga se može zaključiti samo da "Doktore" čeka "ribanje" u bekstejdžu.

Autor: M.P.
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>