Region

Svet

Predrag Živković Tozovac: Moj Cune će pobediti bolest! (Foto)

Legendarni pevač Predrag Cune Gojković (82) prethodna tri meseca vodio je borbu za život na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, gde ga je redovno posećivao kolega Predrag Živković Tozovac.

Predrag Živković Tozovac: Moj Cune će pobediti bolest! (Foto)



Predrag Živković Tozovac se oprobao kao konobar
Pevač je doživeo blaži šlog, koji mu je oduzeo levu stranu tela i otežao moć govora, ali uprkos tome, njegov prijatelj Tozovac za "Alo" poručuje da je siguran da će uskoro ponovo zapevati zajedno.

"Ni sam ne znam šta mu se desilo jer ne umem to medicinski da objasnim. On ima probleme sa srcem, a iako je imao i manji šlog, bio je svestan sve vreme. Kada sam ga posećivao u bolnici, normalno smo razgovarali, ali nije bio pokretan. Teško je u našim godinama dati pravu dijagnozu. Najbitnije je da se moj Cune sada oporavlja i da je najgore prošlo", kaže Tozovac i dodaje da će uskoro ponovo posetiti prijatelja.


Foto: Facebook/Lepa Lukić

"Čujemo se telefonom i jedva čekam da prođe ovaj vetar kako bih ga posetio kod kuće i pokazao mu snimke kako sam neke njegove pesme otpevao uz gitaru u svom kućnom studiju. Moja draga i njegova gospođa svakodnevno se čuju, tako da znam da mu se stanje popravlja, a nedavno smo i nas dvojica pričali, mada se trudim da mu ne smetam stalno. Ako bog da, na proleće, oko Đurđevdana, planiram da on, Lepa Lukić i ja održimo koncert. Znam da će se izvući i želim da mu Bog podari što brži oporavak", optimističan je Tozovac.


Foto: Zoran Lončarević

Cune je nedavno pušten na kućno lečenje, gde se oporavlja u društvu supruge Leposave i ćerki Katarine i Nataše. "Ovo je specifična situacija. Razumite nas u ovom trenutku, on ne bi voleo da pričamo o tome. U svakom slučaju, hvala što ste zvali", ljubazno je rekla žena koja se javila na Cunetov mobilni, koji je inače danima pre toga bio nedostupan.

Od prijatelja iz javnog života, Cunetu su društvo dok je bio u bolničkoj postelji, pored porodice i Tozovca, pravili i pevačica Merima Njegomir i glumac Dragan Vujić Vujke. Ipak, poštujući njegovu želju, oni za "Alo" nisu hteli da pričaju o toj temi. Pored njih, podršku kolegi sa estrade pružili su i Miroslav Ilić, Lepa Lukić i mnogi drugi.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Rajko Ristić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>