Zdravlje

Ljubav

Tinejdžerka nakon ugradnje silikona provela dva meseca u komi (Video)

Mlada devetnaestogodišnja Linda Pereziz iz Majamija prošle godine je imala plastičnu operaciju grudi. Posle ugradnje silikona, ova tinejdžerka je dva meseca bila u komi, dok se sada jedva pokreće i može da izgovori samo nekoliko reči.

Tinejdžerka nakon ugradnje silikona provela dva meseca u komi (Video)



Lekari za zadravstevno stanje ove mlade devojke koja ima četvorogodišnjeg sina krive zdravstvene komplikacije koje su, prema njihovim tvrdnjama nastale prilikom Lindinog porođaja.  Lindi su silikoni ugrađeni u avgustu prošle godine u Majamiju, a bolnicu je napustila tek nakon dva meseca koje je provela u komi. Iako lekari smatraju da se ova devojka nikada neće oporaviti, njena majka Mariela Diaz ne gubi nadu.

I dalje se nadam jer je Linda živa i sa nama je -  rekla je Mariela za strani časopis. Sve ovo Linda teško podnosi. "U depresiji je i plače. Ne može da hoda, uvek kada razmišlja o tome šta joj se dogodilo, ona se rasplače - dodala je mama.

 Linda je nakon operacije pretprela oštećenje mozga. Doktori su porodici saopštili da je tokom zahvata srce Linde Perez stalo i da su morali da je reanimiraju. vPlastični hirurzi smatraju da je operacija krenula naopako jer je ova devojka od njih sakrila važne činjenice. Naime, prilikom porođaja i primanja anestezije pre nekoliko godina, Linda se suočila sa ozbiljnim zdravstvenim komplikacija.  Kako su istakli lekari, da im je Linda to pomenula, oni ne bi uradili plastičnu operaciju. U razgovoru sa njima Linda im je samo pomenula da je godinama imala probleme sa povišenom temperaturom, ali da ih je uspešno rešila. Takođe im je naglasila da nije imala nikakve srčane smetnje i da je ostavila pušenje.

Roditelji Linde Perez nameravaju da tuže lekare. Oni će uskoro pokrenuti i postupak za dobijanje starateljstva nad Lindom i njenim sinom. Dok se ne utvrde detalji operacije, svaki dan je veoma važan za Lindu. Njeno zdravstevno stanje se pogoršava, a ona je nakon operacije drastično smršala.

Istragom će se utvrditi šta je pošlo naopako. Doktor Džejkob Frimen koji je operisao Lindu ima besprekornu biografiju, dok je anesteziolog Mario Alberto Diaz ranije bio optužen za nelegalnu prodaju tableta protiv bolova na internetu. 



Autor: J.B.
Izvor: Blic žena
Foto: ScreenShoot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>