Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran je oduševio Silu novom kućom i sprema joj veliko iznenađenje! (Foto)

Sila i Boran će uskoro početi život u novom domu. Boran i Džihan se suočavaju nakon aginog izlaska iz zatvora, a Azad tužan zbog neuspeha daje otkaz i napušta Silinu firmu. Džihan je sve odlučniji u nameri da naudi Boranu.

Serija Sila večeras: Boran je oduševio Silu novom kućom i sprema joj veliko iznenađenje! (Foto)



Serija Sila večeras: Ubica odlučuje o sudbini Boran-age! Čeka ga zatvor ili sloboda? (Foto)
Boran sve iznenadi izlaskom iz zatvora, pogotovo Džihana koji je verovao da ga je ovaj put dokrajčio. Džihan je besan što mu je propao plan, te se ovaj put zariče da će nauditi Boranu.

Sila dolazi u bolnicu kod Emrea, ali odustaje od namere da ga poseti kad ugleda njegove roditelje. Boran, s druge strane, ukida Džihanu sva ovlašćenja u firmi, preteći mu da će ga ubiti. Ovaj se razbesni kada sazna da je izbačen i sve je rešeniji da Boranu upropasti budućnost, makar ga to koštalo njegovog života. Gizem i Abaj učvršćuju prijateljstvo i ona mu u razgovoru otkriva svoje strahove. Džihan i Esma se sve više zbližavaju.

Serija Sila večeras: Svi dokazi su protiv Borana, Sila srlja u opasnost i nalazi se sa Džihanom (Foto)
U Silinoj firmi je takođe napeta situacija. Azad je proneverio novac i šansu za sklapanje posla, što Sila ubrzo saznaje i pokušava da ga uteši. Ipak, njen mlađi brat je neutešan i povlači se. Daje Sili otkaz i odlazi iz firme. Sila saznaje da će Emre ostati paralizovan.



Serija Sila: Boran-aga će završiti u zatvoru! Sila čvrsto veruje da nije kriv (Foto)
Boran i Sila planiraju zajednički život pa ubrzo zajedno odlaze da pogledaju kuću koju je Boran izabrao. Sila je oduševljena i odlučuju da zajedno provedu prvu noć u novoj kući, što će oduševiti fanove ove turske serije. I dok ona ne sluti kakvo je iznenađenje čeka, njen dragi je već do detalja isplanirao beskrajno romantično veče u prelepom novom domu...

Međutim, novo jutro nosi nove nedaće, pa će uskoro biti razotkriveno da Sila stoji na čelu neprijateljske firme u Mardinu.

Sila moli Kenana da se vrati u firmu i saznaje da će Emre ostati paralizovan.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>