Svet

Region

Kejt Midlton sa sinom Džordžom uživa na Karibima, dok princ Vilijam sedi kod kuće i uči

Kejt Midlton rešila je da zimu provede na sunčanim Karibima, te je spakovala kofere i šestomesečnog sina Džordža i otputovala put egzotične destinacije, dok je supruga princa Vilijama ostavila kod kuće, uronjenog u školske udžbenike.

Kejt Midlton sa sinom Džordžom uživa na Karibima, dok princ Vilijam sedi kod kuće i uči



Kejt Midlton i princ Vilijam u potrazi za novom dadiljom
Šestomesečni princ Džordž postao je pravi svetski putnik. Naime, njegova mama Kejt Midlton rešila je da svom sinu priušti pravi turistički ugođaj, te su se njih dvoje uputili na Karibe. I dok 32-godišnja vojvotkinja od Kembridža i mali naslednik uživaju na suncu, princ Vilijam ostao je u hladnom britanskom vremenu, zbog studija poljoprivrednog menadžmenta na Kembridžu.

Zavirite u unutrašnjost automobila princa Vilijama i Kejt Midlton: Bentli vredan čak 400.000 dolara! (Foto)
Kejt Midlton i njenom sinu Džordžu pridružili su se i njeni roditelji, Kerol i Majkl, zatim brat Džejms, kao i sestra Pipa sa dečkom Nikom Džeksonom, a cela porodica okupila se kako bi proslavili 59. rođendan vojvotkinjine mame. Inače, oni već tradicionalno svake godine odmaraju u istoj luksuznoj vili na karipskom ostrvu Mistik, ali je ove godine princ Vilijam zbog školskih obaveza egzotični odmor morao da propusti.

Prema pisanju američkih medija, tri telohranitelja pratila su Kejt i Džordža tokom njihovog leta do Kariba, a tokom kojeg se budući britanski kralj ponašao vrlo dobro, te stoički izdržao dug let.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>