Region

Svet

Region

Bojana Maljević otkrila da priželjkuje ćerkicu: Ćerka je zakon!

Proslavljena glumica i producentkinja Bojana Maljević aktivan je korisnik društvenih mreža pa je na jednoj od njih, očito "revoltirana" ponašanjem svojih sinova, simpatično napisala, kratko i jasno, da želi ćerku.

Bojana Maljević otkrila da priželjkuje ćerkicu: Ćerka je zakon!



Bojana je, kako i sama kaže, dugogodišnji korisnik, ali ne i ovisnik o socijalnim mrežama, pa često komunicira sa ljudima dobre volje na Tviteru i Fejsbuku. Jedna od naših najlepših glumica koja će ove godine proslaviti jubilarni četrdeseti rođendan, ima već dva odrasla sina, a potajno otkriva da priželjkuje ćerkicu.


Naime, Bojana se na Tviteru u otvorenoj komunikaciji sa drugarima "tviterašima", javno požalila kako želi ćerku, a evo i zašto.

"Juče skinem jedno 115 ljudi sa FB (imala sam višak) da bih mogla da pošaljem rikvest malom sinu koji je to hteo, evo još ga nije prihvatio. Stariji me je još pre nekoliko godina skinuo sa liste prijatelja, kaže nisam mu potrebna. Razumljivo. Ćera je zakon. Sigurno bi mi slala i sva ona srca", na duhovit je način izrazila glumica svoju želju na socijalnoj mreži.



Autor: B.B.
Foto: Twitter/Bojana Maljevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>