Region

Svet

Saša Kovačević operisan: Hrane ga na slamčicu, dok ga devojka Jovana neguje

Saša Kovačević konačno se, posle učestalih problema sa disajnim putevima, podvrgao operaciji sinusa i trećeg krajnika. Hirurška intervencija prošla je uspešno, a pevač je zadržan ma bolničkom lečenju

Saša Kovačević operisan: Hrane ga na slamčicu, dok ga devojka Jovana neguje



Saša Kovačević sa devojkom Jovanom uživa u Parizu (Foto)
Popularni pevač Saša Kovačević prvi put "pod nož" je otišao pre osam godina, te iako je verovao da su njegove tegobe sa disajnim poragnima tim i rešene, meseci za nama su ga u tome demantovali, te je morao ponovo da se podvrgne hirurškoj intervenciji. Operisao je sinuse i treći krajnik, te zadržan na bolničkom lečenju, gde ga, pored medicinskog osoblja, neguje i devojka Jovana Jocić.

"Saša se dobro oseća i zahvalan je doktoru Adžiću na odličnom poslu, ali moraće desetak dana da se odmara i čuva glas kako bi bio spreman za nastupe", rekao je Kovačevićev menadžer Gale, i dodao: "Ne može još da priča i hrane ga na slamčicu. U dobrim je rukama, porodica i devojka Jovana Jocić pružaju mu veliku podršku."

Premijerno: Saša Kovačević - Mogli smo sve! Nova pesma i spot sa Dejanom Živković! (Video)
Inače, Saša je pre nekoliko dana izbacio spot za novu pesmu "Mogli smo sve", koji je za samo četiri dana na Jutjubu pregledan više od 400.000 puta. Prvi nastup posle operacije zakazan mu je za Dan zaljubljenih, 14. februara, u bečkom klubu "Insomnija".

Autor: T.I.
Izvor: Novosti
Foto: Facebook/Saša Kovačević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>