Svet

Region

Orlando Blum ima novu devojku: Osvojio francusku glumicu

Orlando Blum je brak sa manekenkom Mirandom Ker definitivno ostavio iza sebe, te uplovio u novu romansu. Kako prenose američki mediji, slavni glumac sreću je pronašao u koleginici, francuskoj glumici Nori Arnezeder.

Orlando Blum ima novu devojku: Osvojio francusku glumicu



Nakon razvoda od Mirande Ker, 37-godišnji Orlando Blum povezivan je sa različitim ženama. Najpre sa koleginicom Liv Tajler, potom sa takođe glumicom Kondolom Rašad, a sada se čini da je slavni glumac konačno rešio i da se skrasi pored, pogađate, takođe koleginice - dvadesetčetvorogodišnje francuske glumice Nore Arnezeder.

Orlando i Nora najpre su zapaženi u jednom baru u Los Anđelesu, a potom je glumac usnimljen i kako atraktivnu plavušu na svom motorciklu Dukati vozi kući.

"Nora i Orlando su u baru proveli oko dva sata, uživali u piću i ćaskanju. Sedeli su sami, u uglu, i bilo je očito da uživaju", otkrio je izvor koji se zadesio na licu mesta, i dodao da, iako nije bilo poljubaca ili držanja za ruku u javnosti, definitivno je izgledalo kao da su par.

Inače, Orlando i Miranda Ker su svoj razlaz objavili u oktobru prošle godine, ali su ostali u sjajnim, prijateljskim odnosima, i dele starateljstvo nad zajedničkim trogodišnjim sinom Flinom.

Autor: T.I.
Foto: Ilustracija/ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>