Region

Svet

X Factor Adria: Lukijan Ivanović - Devojke su moja inspiracija i pokretač

Lukijan Ivanović, finalista muzičkog šoua X Factor Adria, iako tek 20-ogodišnjak, uspeo je svojim vokalom da očara publiku, a naročito pripadnice nežnijeg pola koje ne ostaju imune na glas, ali ni na celokupnu pojavu mladog pevača.

X Factor Adria: Lukijan Ivanović - Devojke su moja inspiracija i pokretač



X Factor Adria: Finalisti šalom razbijaju tremu pred sutrašnje nastupe uživo (Foto)
Dvadesetogodišnji Banjalučanin Lukijan Ivanović već je prepoznat kao izuzetno talentovan muzičar, što potvrđuju brojne nagrade osvojene na muzičkim festivalima, kako za interpretaciju, tako i za komponovanje. Za regionalno najpopularniji muzički šou X Factor Adria, prijavio se kako bi pokušao smaostalno da se izrari, te je ovo tek početna stepenica u građenju karijere. Želja mu je da jednog dana svoje kompozicije podeli s publikom na solističkom koncertu. Za sada ne razmišlja mnogo o popularnosti koju je stekao, iako ga mnogi smatraju srcelomcem.

X Factor Adria: Lukijan Ivanović, 4U, Aleksandra Brković i vatrena Maja Novaković za početak drugog lajva! (Foto)
Lukijan priznaje da se mnogo toga promenilo otkad je počeo da se takmiči u napopularnijem šouu. Žali se da je zanemario studiranje zbog priprema za šou. "Od decembra sam u Beogradu non-stop i, eto, osamostalio sam se. Ovo mi je kao vojska. Nedostaje mi klavir, moj prostor gde stvaram", kaže mladi pevač.

On takođe kaže kaže da trenutno nema vremena da razmišlja o popularnosti i da se trudi da svima odgovori na pitanja na društvenim mrežama. "Ostao sam isti, skroman momak s jasnim ciljem", tvrdi.

"Mislim da žene osete tu emociju koju prenosim kad pevam, pa mi je možda zato dodeljena titula srcelomca. Pišu, šalju komentare, vole me devojke i drago mi je da je tako. Devojke su moja inspiracija, pokretač i najveća podrška u radu", kaže Lukijan i dodaje da se trudi da svaku pesmu otpeva što emotivnije.

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski - Dobro mi je išlo na građevini, čak sam postao i nadzornik (Foto)
Ivanović smatra da je njegova mentorka Emina Jahović kompletan autor. ""Nisam ranije znao mnogo o njoj, ali kada sam upao u grupu kojoj je ona mentor, razoružala me je kvalitetom, znanjem, dobrotom. Ona je sjajna žena, osoba koja veoma dobro zna šta radi. Mnogo toga ima da nam pokaže i trudi se da ispravi i nadogradi svakog od nas", pohvalio je Lukijan Eminu.

Autor: T.I.
Izvor: novipecat.com
Foto: X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>