Region

Svet

Vlada Stanojević od Egipćana dobio apartman na poklon

Voditelj Vlada Stanojević postao je vlasnik apartmana u elitnom egipatskom letovalištu El Guni. Naime, zbog uspešne promocije čuvenog letovališta na Crvenom moru, popularni voditelj je od menadžmenta istog nagrađen apartmanom.

Vlada Stanojević od Egipćana dobio apartman na poklon



Vlada Stanojević dobio angažman na Crvenom moru! (Foto)
Popularni voditelj televizije Pink, Vlada Stanojević, na poklon je dobio apartman u hotelu Šeraton Miramar Resort, u elitnom letovalištu El Guna u Egiptu, čije je promotivno lice. Naime, tokom poslednjih nekoliko meseci Vlada je uspešno promovisao ovo luksuzno letovalište na obali Crvenog mora, zbog čega se i broj turista iz Srbije koji su za svoju destinaciju birali upravo El Gunu znatno povećao.

"Prošle nedelje sam dva dana proveo tamo, kada su me i obavestili o svemu, i slagao bih ako kažem da sam očekivao ovakav poklon. Često zbog posla idem u El Gunu, i zaista je bajkovito, a ubuduće ću sa sobom da vodim i prijatelje", kazao je Vlada, srećan zbog poklona kojim je nagrađen za uspešno obavljen posao.



Vladimir Stanojević stigao iz Egipta prepun utisaka: Bilo je nezaboravno! (Foto)
Voditelj je takođe dodao da je, bez obzira na protivrečne medijske izveštaje po pitanju bezbednosne situacije u ovoj državi na severu Afrike, situacija u egipatskom letovalištu i više no dobra, te savim bezbedna za sve turiste.

Vlada je, kao i obično, iz Beograda letovao u biznis klasi "Turkiš erlajnsa", a tokom pauze u Cip laundžu na istanbulskom aerodromu "Ataturk" uživao je u najboljim vinima, turskim specijalitetima, ali i mini golfu, masaži ramena, kao i drugim pogodnostima koje pruža ovaj impresivni laundž.

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>