Region

Svet

Milan Popović posle mesec dana video sina!

Severina Vučković dopustila je Milanu Popoviću da vidi sina Aleksandra. Ona je popustila posle mesec dana, koliko je prošlo od poslednjeg susreta Aleksandra i MIlana, tako da su srpski biznismen i njegov sin prošlog vikenda bili zajedno u Zagrebu.

Milan Popović posle mesec dana video sina!



Milan Popović nije video sina od prošle godine, dok Severina uživa na skijanju (Foto)
Tata je jedva dočekao susret s naslednikom, kome je i ovoga puta sobu u apartmanu hotela u kojem stalno odseda kad je u glavnom gradu Hrvatske pretvorio u igraonicu. "Iako srpski biznismen, po odluci suda u Hrvatskoj, ima pravo da viđa dvogodišnjeg Aleksandra svakog vikenda, Seve nije ispunila tu zakonsku obavezu. Pevačica se oglušila o odluku pravosudnih organa, pa je tako pre dve nedelje bez Milanovog odobrenja i znanja odvela sina na Maldive i tako bivšem partneru onemogućila da bude s detetom.

Posle ga je vodila na zimovanje u Austriju, a njen advokat obavestio je Popovića da neće biti sa sinom onda kad je trebalo. Zato što sina nije dugo video, ovaj susret je bio veoma emotivan", kaže Kurirov izvor.

Severina na Maldivima: I ona se pohvalila savršenom zadnjicom u tangama!
Pre odlaska u Zagreb kralj bakra se najviše plašio Aleksandrove reakcije prilikom susreta jer se dugo nisu videli. "Milan je očajan jer Severina krši zakon, ne dozvoljava mu da vidi dete kad je to propisano, a povrh svega vodi ga po belom svetu, a da ga pritom i ne obavesti, pa on uglavnom i ne zna gde mu je dete. Najviše je bio zabrinut da se mali ne udalji od njega, budući da ga nije video mesec dana. Na njegovu sreću, to se nije desilo", nastavlja izvor.

Milan Popović i njegov sin vikend su proveli u hotelu, jer zbog jakog vetra nisu mogli da idu po parkovima, što uvek rade. Popović s nestrpljenjem iščekuje sledeće ročište kako bi izneo sve ono što mu je kao roditelju Severina uskratila. U borbi za svoje dete spreman je da ide daleko, pa čak i da pravdu potraži na Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>