Region

Svet

Novak Đoković poručio verenici: Jelena, uživaj dok možeš, za par meseci si moja!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković gostovao je u emisiji kod Ivana Ivanovića koja će sutra biti emitovana, a ovom prilikom imao je jednu interesantu rečenicu upućenu svojoj verenici Jeleni Ristić, koja je nasmejala sve u studiju.

Novak Đoković poručio verenici: Jelena, uživaj dok možeš, za par meseci si moja!



Novak Đoković gost u specijalnoj emisiji Ivana Ivanovića: Leptir mašne spremne i šou može da počne! (Foto)
Emisija u kojoj je Novak Đoković gostovao je specijalno izdanje, a u njoj je govorio o svojoj verenici kao i o svojoj fondaciji: "Za veliki uspeh humanitarne fondacije "Novak Đoković" najzaslužnija je moja verenica Jelena Ristić, koja je sa mnom u studiju", rekao je Novak, a u tom trenutku kamera je prikazala njegovu verenicu.

Teniser se tada našalio i pred svima joj poručio: "Jelena, uživaj dok možeš. Za par meseci menjaš prezime u Đoković". Publika je to dočekala aplauzom, a Noletova buduća supruga nije mogla da sakrije osmeh sa lica. Novak i Jelena verili su se u septembru prošle godine. Teniser je Jelenu, posle osam godina veze, zaprosio na romantičnom putovanja u Francuskoj, a sada je prvi put govorio o potencijalnom datumu njihove svadbe.

Novak Đoković se probio do zavejanih kod Feketića, deli pomoć najugroženijima! (Foto)
Inače, na snimanje emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" naš teniser je stigao u subotu, istog dana kada je bio među spasiocima u Feketiću. On je govorio i o negativnim komentarima koji su tim povodom stigli na njegov račun, ali i o tome kako se inače bori sa kritikama. Zbog tenisera je spremljen miks zanimljivih klipova i fotografije iz njegovog života, a Novak je pričao i o tome kako je podneo neuspeh na Australijan openu, te kako se uopšte nosi sa porazima na terenu.

Đoković je podelio i svoje iskustvo radeći sa legendom tenisa Borisom Bekerom, ali je i iskoristio priliku da imitira šoumena čiji je bio gost. Videćete i kako je Ivan reagovao na njegovu imitaciju.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook / Jelena Ristić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>