Svet

Region

Bijonse posle četiri godine raskinula saradnju sa menadžerom: Porodica mi je na prvom mestu

Jedna od najseksipilnijih i najpopularnijih pevačica današnjice Bijonse Nouls rešila je da posle četiri godine okonča svoju saradnju sa menadžerom Faisalom Duranijem. Ovoj atraktivnoj svetskoj zvezdi dosadilo je da stalno neko kontroliše njen život, pa je rešila da sve preuzme u svoje ruke.

Bijonse posle četiri godine raskinula saradnju sa menadžerom: Porodica mi je na prvom mestuPravo iz kreveta: Bijonse bez mrvice šminke jednako lepa (Foto)
Prema rečima izvora, Bijonse želi da sama ugovara svoje obaveze kako bi mogla više vremena da provodi sa svojim suprugom Džej Zijem i njihovom dvogodišnjom ćerkom Blu Ajvi.

"Sada kada se ostvarila kao majka želi da joj porodica uvek bude na prvom mestu, pogotovu jer planiraju i proširenje iste", navodi izvor i dodaje da je najbolji način za to da pevačica i njen suprug preuzmu obaveze oko njene karijere.

Sem što su Bijonse i Džej Zi među najpopularnijim parovima kada su poznate ličnosti u pitanju, njih dvoje nalaze se na samom vrhu liste najmoćnijih ljudi u svetu muzike.

Autor: J.B.
Foto: Instagram/Beyonce

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>