Region

Svet

Danijel Alibabić će od sada morati još više da se smeje: Postao zaštitno lice paste za zube (Foto)

Danijelu Alibabiću skorašnji skandal vezan za njegovu još uvek zakonitu suprugu Jovanu Nikolić, na poslovnom planu nije odmogao. Naprotiv. On je već dobio novi poslovni angažman, i to ne pevački, već manekenski.

Danijel Alibabić će od sada morati još više da se smeje: Postao zaštitno lice paste za zube (Foto)Danijel Alibabić bacio oko na Aleksandru Sekulić iz X Factora Adria: Zabetonira me ispred TV-a!
Crnogorski pevač Danijel Alibabić profitirao je od gungule i cirkusa koji je po medijima pravila njegova supruga Jovana Nikolić. Tako, on ne oskudeva u poslovnim ponudama, i to ne samo muzičke prirode. Naime, Danijel je odlučio da se oproba i u manekenskim vodama, te je prihvatio ponudu da bude zaštitino lice jedne paste za zube.

Takođe, Danijel je za reklamnu kampanju dobio i izuzetno atraktivnu partnerku: Njemu će društvo u reklamiranju blistavih osmeha praviti crnogorska manekenka Ivana."Počastvovan sam što sam u ovoj kampanji zato što je veliki kompliment kada vam kažu da imate blistavo bele zube", izjavio je Alibabić.

Inače, zaštitno lice ove paste na svetskom nivou je australijska pevačica Kajli Minog.

Autor: T.I.
Izvor: Hello
Foto: Instagram / Danijel Alibabić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>