Region

Svet

Seka Aleksić zbog savršene linije izgubila svest: Pozlilo joj u teretani (Foto)

Seka Aleksić dobro zna koliko je muke potrebno kako bi se održala savršena linija. Upravo zbog toga, uvek disiplinovana i redovna kada su odlasci u teretanu posredi, ona se na jednom treningu, usled prevelikog napora i malaksalosti, i onesvestila.

Seka Aleksić zbog savršene linije izgubila svest: Pozlilo joj u teretani (Foto)Vežbajte kao Seka Aleksić: Kompletan trening za sve lepotice koje žele do savršene linije! (Video)
Pevačica Seka Aleksić ponosno šeta svoju savršenu liniju. Ipak, ista joj nije pala sa neba, već je rezultat napornih i redovnih treninga. Tako, ona ne propušta odlazak u teretanu, a poslednji joj je i preseo. Naime, atraktivna pevačica se preforsirala, te usled prevelikog napora se i onesvestila. Da muka bude veća, u trenutku kada joj se slošilo bila je sama, jer se njen suprug Veljko, sa kojim je došla u teretanu, na trenutak udaljio.

Seka Aleksić i prati i stvara nove modne trendove: Pogledajte šta je hit ove sezone! (Foto)
"Seka svaki dan dolazi u teratanu, osim kada ima nastupe. U poslednje vreme se izgladnjuje, a treninzi su joj, što i žargonski rekli, "muški" i ona bukvalno radi sa velikim težinama. U trenutku kada joj je pozlilo trenirala je noge, i čim je sišla sa sprave osetila je vrtoglavicu! Međutim, nije uspela ni da dozove supruga već se srušila. U pomoć su joj pritrčali zaposleni u teretani, kao i Veljko. Seka je ubrzo došla svesti, ali je i dalje bila bleda", ispričao je izvor koji se zatekao na licu mesta."Suprug ju je odmah odvezao do jedne privatne klinike koja se nalazi neposredno blizu teratane, gde su obavljeni pregledi i urađeni nalazi krvi i urina. Doktori su potvrdili da se radi o preforsiranosti i da je dobro što Seka nije nigde udarila glavom jer bi moglo imati fatalne posledice. Ona je posle tri sata napustila kliniku i uputila se u svoj dom", zaključio je izvor.

Seka Aleksić postala promoter Asicsa! (Foto)
U pres-službi Seke Aleksić nisu hteli ni da potvrde ni da demantuju navode da je pevačici pozlilo. "Seka Aleksić naporno vežba poslednjih meseci i normalno je da nekad dođe do zamora i vrtoglavice. Ne treba od toga praviti senzacionalizam", poručili su iz PR tima folk dive.

Autor: T.I.
Izvor: Naše Novine
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>