Region

Svet

Seka Aleksić zbog savršene linije izgubila svest: Pozlilo joj u teretani (Foto)

Seka Aleksić dobro zna koliko je muke potrebno kako bi se održala savršena linija. Upravo zbog toga, uvek disiplinovana i redovna kada su odlasci u teretanu posredi, ona se na jednom treningu, usled prevelikog napora i malaksalosti, i onesvestila.

Seka Aleksić zbog savršene linije izgubila svest: Pozlilo joj u teretani (Foto)



Vežbajte kao Seka Aleksić: Kompletan trening za sve lepotice koje žele do savršene linije! (Video)
Pevačica Seka Aleksić ponosno šeta svoju savršenu liniju. Ipak, ista joj nije pala sa neba, već je rezultat napornih i redovnih treninga. Tako, ona ne propušta odlazak u teretanu, a poslednji joj je i preseo. Naime, atraktivna pevačica se preforsirala, te usled prevelikog napora se i onesvestila. Da muka bude veća, u trenutku kada joj se slošilo bila je sama, jer se njen suprug Veljko, sa kojim je došla u teretanu, na trenutak udaljio.

Seka Aleksić i prati i stvara nove modne trendove: Pogledajte šta je hit ove sezone! (Foto)
"Seka svaki dan dolazi u teratanu, osim kada ima nastupe. U poslednje vreme se izgladnjuje, a treninzi su joj, što i žargonski rekli, "muški" i ona bukvalno radi sa velikim težinama. U trenutku kada joj je pozlilo trenirala je noge, i čim je sišla sa sprave osetila je vrtoglavicu! Međutim, nije uspela ni da dozove supruga već se srušila. U pomoć su joj pritrčali zaposleni u teretani, kao i Veljko. Seka je ubrzo došla svesti, ali je i dalje bila bleda", ispričao je izvor koji se zatekao na licu mesta.



"Suprug ju je odmah odvezao do jedne privatne klinike koja se nalazi neposredno blizu teratane, gde su obavljeni pregledi i urađeni nalazi krvi i urina. Doktori su potvrdili da se radi o preforsiranosti i da je dobro što Seka nije nigde udarila glavom jer bi moglo imati fatalne posledice. Ona je posle tri sata napustila kliniku i uputila se u svoj dom", zaključio je izvor.

Seka Aleksić postala promoter Asicsa! (Foto)
U pres-službi Seke Aleksić nisu hteli ni da potvrde ni da demantuju navode da je pevačici pozlilo. "Seka Aleksić naporno vežba poslednjih meseci i normalno je da nekad dođe do zamora i vrtoglavice. Ne treba od toga praviti senzacionalizam", poručili su iz PR tima folk dive.

Autor: T.I.
Izvor: Naše Novine
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>