Region

Svet

Andrija Aki Marković ludi zbog Sare i Ivana: Traži lažnu devojku, kako bi napakostio Trajanovićevoj!

Andrija Aki Marković izgleda nije preboleo raskid sa Sarom Trajanović, a još manje mu godi to što se ona u poslednje vreme gotovo ne odvaja od Ivana Marinkovića. Čak je molio koleginicu da mu glumi devojku, kako bi i on imao "ljubavnu priču" za javnost.

Andrija Aki Marković ludi zbog Sare i Ivana: Traži lažnu devojku, kako bi napakostio Trajanovićevoj!



Sara Trajanović u tajnoj vezi sa Ivanom Marinkovićem! Proverava joj poruke na mobilnom telefonu?
Dok Sara Trajanović uživa u vezi sa Ivanom Marinkovićem, njen bivši dečko Andrija Aki Marković na sve načine pokušava da baci senku na ovaj par, pa je, kako "Alo" saznaje, molio svoje koleginice da mu glume devojku i da za medije lažiraju ljubavnu vezu sa njim!

Ivan Marinković: I dalje sam zaljubljen u Saru! Aki Marković: Sara sigurno još uvek gaji emocije prema meni!
Naime, pevačeva koleginica, takođe učesnica takmičenja Zvezde Granda,  otkrila je kakav je tajni plan aki smislio. Ona je ispričala da joj je bvši farmer predložio da glume da su u ljubavnoj vezi, budući da ni ona trenutno nema partnera, te da u medijima plasiraju svoju "savršenu ljubav", jer je razočaran što mu se bivša devojka ne odvaja od Marinkovića.

Andrija Aki Marković: Ja sam kriv za raskid sa Sarom, ali sada osećam olakšanje!
"Sa Akijem sam u veoma dobrim odnosima, ponekad odemo na kafu i van snimanja, dobro ga poznajem, ali ga je veza sa Sarom prilično promenila. Razočaran je, jer mu ta veza nije uspela i boli ga što se ona sada svuda pojavljuje sa Ivanom. Tako razočaran je došao na ideju kako treba da glumim njegovu devojku i da nekoliko meseci za medije pričamo da smo u vezi! Rekao mi je da moramo da budemo uverljivi, da niko ne bi posumnjao, da to nije istina. Pomislila sam da se šali sa mnom, ali sam ubrzo shvatila da je ozbiljan", ispričala je pevačica.

Ona je takođe kazala da je nekoliko dana kasnije nakon Akijevog predloga saznala da je još dve koleginice pitao za istu stvar. "Nazvala sam ga i rekla mu najiskrenije da prikoči, da se ne bavi Sarom i Ivanom i da sačeka malo, pa će prava devojka za njega naići. Nisam mogla da mu izađem u susret i eksponiram se na taj način", rekla je Markovićeva koleginica koja dodaje da mu to ne zamera jer smatra da ga neko loše savetuje.

Sara Trajanović: Andrija Aki Marković me je prodao zarad naslovnih strana!
Podsetimo, posle samo dve nedelje "velike ljubavi" Sara Trajanović stavila je tačku na vezu sa Andrijom Markovićem, jer je saznala da je bio sa njom samo zbog medijske pažnje. Naime, ona je od zajedničke prijateljice dobila poruke u kojima je pevač tražio od nje da mu pomogne da nađe poznatu devojku s kojom bi se slikao za medije, čime je nameravao i da napakosti Sari zbog njenog prisnog odnosa sa Ivanom Marinkovićem u "Farmi".

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>