Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Svi dokazi su protiv Borana, Sila srlja u opasnost i nalazi se sa Džihanom (Foto)

Večerašnja epizoda serije Sila stvara Boranu nove probleme i prepušta ga zatvorskoj kazni. Sila je rešena da dokaže njegovu nevinost i suprotstavi se Džihanu. Emre ostaje paralizovan.

Serija Sila večeras: Svi dokazi su protiv Borana, Sila srlja u opasnost i nalazi se sa Džihanom (Foto)



Serija Sila: Boran-aga će završiti u zatvoru! Sila čvrsto veruje da nije kriv (Foto)
Sila saznaje da su se Boran i Emre neposredno pre nesreće svađali i situacija joj se čini bezizlaznom. Saopštava Narin i porodici da je Boran uhapšen. Emre se i dalje bori za život dok njegovi roditelji strepe. Ipak, doktor im saopštava da će ostati paralizovan, a Kenan ne želi Silu blizu njega.

Serija Sila večeras: Emre i Ruken stradaju, Sila je očajna zbog Borana! (Foto)
Zinar-aga je zadovoljan jer misli da je Boran upucao Emrea da bi ispoštovao običaj pa pravi nove zaplete. Sila uverava porodicu da je Boran nevin, rešena da po cenu svega sazna ko je pucao u Emrea. Narin želi do brata, nesvesna velikog rizika.

Serija Sila večeras: Sila i Boran pomažu devojci Ruken koja je pobegla od običaja! (Foto)
Sila posećuje svoga muža u zatvoru i saznaje šta se dogodilo te noći između njega i Emrea. Boran veruje da će njihova ljubav prevazići sve prepreke i saopštava joj da je Džihan umešan u sve, što Silu ohrabri i daje joj nadu da će njen voljeni ubrzo biti na slobodi. Za dalku izbegava susret sa Zinarom, dok odlazi od Borana.



Serija Sila večeras: Boran i Sila provode noć zajedno, Emre je u životnoj opasnosti
Džihan podmeće Boranu dokaze i obilazi ga u zatvoru spremajući mu iza leđa nove spletke. Svi dokazi su protiv Borana. Sila pronalazi rešenje problema i ignoriše Abajevo žestoko protivljenje. Odlučna je da se nađe sa Džihanom i sazna šta smera, svesna velike opasnosti koju njihov susret nosi.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>