Region

Svet

Veljko Ražnatović mimo porodične tradicije: Ceca ne zamera - Kod nas u kući vlada demokratija (Foto)

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, i naslednik porodice u kojoj se tradicionalno voli Crvena zvezda, šokirao je kada je na društvenim mrežama ovjavio sliku sebe u dresu Zvezdinog večitog rivala - Partizana.

Veljko Ražnatović mimo porodične tradicije: Ceca ne zamera - Kod nas u kući vlada demokratija (Foto)



Veljko Ražnatović posvetio ocu pesmu: Gde je sada moj tata, zašto nije sa mnom?!
Iako ga je majka kao malog verovatno uspavljivala uz "Đurđevdan", himnu crveno-belih, a tata ga budio uz pesmu "Crvena zvezda na nebu sja, Crvenu zvezdu volim i ja…" Veljko Ražnatović se slikao u dresu Partizana i sve iznenadio. Sve osim Cece!

"Kod nas u kući vlada demokratija, svako ima pravo da navija za koji hoće klub", kaže Ceca Ražnatović kroz smeh i objašnjava: "Svi u kući volimo fudbal, i zajedno gledamo utakmice. Drago mi je što Veljko voli sport. Mlade treba usmeravati ka sportskom, zdravom načinu života koji im jača ne samo mišiće nego i karakter, razvija upornost i osećaj za disciplinu."

 


Veljko je na svom Fejsbuk profilu okačio sliku u dukserici na kojoj piše Partizan. To i ne bi bilo toliko čudno da njegov otac, Željko Ražnatović, nije sa velikom strašću navijao za Zvezdu, a bio i vođa navijača.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>