Region

Svet

Saru Trajanović i Ivana Marinkovića napala Eva Ras: Vi ste foliranti!

Sara Trajanović i Ivan Marinković gostovali su u jednoj TV emisiji, i to sa takođe nekadašnjom farmerkom, glumicom Evom Ras, koju je iznervirala priča o njihovom navodnom prijateljstvu, te je osula paljbu po njima.

Saru Trajanović i Ivana Marinkovića napala Eva Ras: Vi ste foliranti!Sara Trajanović u tajnoj vezi sa Ivanom Marinkovićem! Proverava joj poruke na mobilnom telefonu?
Iako su mnogi sumnjali u pojedina prijateljstva posle rijalitija Farma, Sara Trajanović, Suzana Perović i Ivan Marinković, koji su gostovali u emisiji Sanje Radinović, pričali su o tome kako su posle svega u odličnim odnosima i da se često viđaju i čuju. Sa njima je u emisiji "Skaj za vas" bila i glumica Eva Ras, takođe bivša farmerka, koju je ova Marinkovićeva tvrdnja rasbesnela, zbog čega su se i žestoko posvađali.

"Ma kakvo druženje. Vi ste foliranti, svađate se, krvite, a onda se, kao, družite", rekla je glumica, na šta Ivan nije ostao dužan.

"To što ste se vi svađali tamo, ne znači da je to i sa nama slučaj. Kao što vidite, mi ćemo nastaviti da se družimo", odbrusio je Ivan Evi, nakon čega je voditeljka Sanja promenila temu kako ne bi došlo do većeg sukoba.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Ilustracija/Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>