Svet

Region

Džud Lou prvi put javno progovorio o aferi Sijene Miler i Danijela Krejga: Znao sam da me vara!

Džud Lou svedočio je na suđenju protiv britanskih novinara povodom prisluškivanja telefona poznatog glumca, te tom prilikom otkrio i šokantne činjenice o bivšoj devojci Sijeni Miler, koja ga je ranije prevarila sa Danijelom Krejgom.

Džud Lou prvi put javno progovorio o aferi Sijene Miler i Danijela Krejga: Znao sam da me vara!



Četrdesetjednogodišnji glumac Džud Lou pozvan je kao svedok na suđenje protiv novinara magazina "News of the World", koji se terete za prisluškivanje telefona kako njegovog, tako i drugih slavnih ličnosti. Tom prilikom, upitan je i o odnosu sa bivšom devojkom i koleginicom Sijenom Miler, koja ga je navodno varala sa takođe glumcem Danijelom Krejgom, a što su upravo novinari "News of the World"-a otkrili, prisluškivajući privatne telefone slavnih glumaca.

Naime, oni su usnimili Sijenin telefonski razgovor sa filmskim Džejms Bondom, u kojem mu je ona kazala: "Ne mogu sad da pričam, sa Džudom sam. Volim te!"

Upitan da li je bio svestan toga da ga je Sijena varala u septembru 2005. godine, Džud je odgovorio "Da... zapravo jesam". Onda ga je advokat upitao da prokomentariše telefonski poziv koji je tada uputio Krejgu, a u kojem mu je predočio da zna za njegovu i Sijeninu aferu, te ga terao da istu tada prizna i njegovoj tadašnjoj devojci Satsuki Mičel.

"Mi smo se poznavali i družili mnogo, mnogo godina, tako da je taj razgovor zadobio izuzetno žučne momente", kazao je Lou.

Na ovom suđenju glumac je otkrio i da je jedan od njegovih rođaka bio taj koji je informacije iz njegovog privatnog života prodavao navedenom magazinu, ali je identitet "krtice" ostao skriven za javnost.

Inače, ranije se Sijena po pitanju usnimljenog spornog telefonskog razgovora sa Danijelom Krejgom branila tvrdnjom da u pitanju nije bila ljubavna afera, već su njih dvoje navodno bili jako dobri projatelji, i uglavnom su svaki svoj razgovor, u duhu prijateljstva, završavali sa "volim te".

Džudovo svedočenje protiv magazina "News of the World" samo je jedno u nizu čini se beskonačne sage o telefonskom prisluškivanju poznatih ličnosti. Svoje svedočenje već je dala Milerova, kao i Hju Grant, a ne bi iznenadilo kada bi se na sudu kao svedoci optužbe pojavile i druge slavne ličnosti.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>