Region

Svet

Stanija Dobrojević gola u solarijumu: Poslednje pripreme za večeras! (Foto)

Stanija Dobrojević poznata je po svom egzibicionizmu, te se ne ustručava da na društvenim mrežama objavljuje svoje golišave fotografije. Tako, opet je ispunila očekivanja, te objavila fotografiju u izdanju - kao od majke rođena!

Stanija Dobrojević gola u solarijumu: Poslednje pripreme za večeras! (Foto)Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Afera sat se nastavlja, i maneken provocira! (Foto)
Najpopularnija srpska starleta Stanija Dobrojević voli preplanuli ten, a kako usred zime sunca nema, tako se ona, kako bi sačuvala svoju preplanulost, dovija na dobro poznati način: u kozmetičkom salonu, u solarijumu.

Naravno, to ne bi bilo ništa neobično, a još manje ekskluzivno, da se ona tokom sunčanja u solarijumu nije i fotografisala, a svoju golišavu fotografiju podelila sa svojim fanovima na socijalnim mrežama."Pripreme za večeras", napisala je Stanija kao komentar uz fotografiju, a mi možemo samo da spekulišemo kakve to planove Dobrojevićeva ima za večeras, i da li oni uključuju i Filipa Panajotovića.

Autor: T.I.
Foto: Ilustracija/Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>