Region

Svet

Aleksandra Stojković Džidža: Tata Bosanac mi ne dozvoljava da momke dovodim kući!

Aleksandra Stojković Džidža otkrila je da je njen otac, poznati kompozitor Dragan Stojković Bosanac, prilično konzervativan po pitanju njenih momaka, te da joj ne dozvoljava da svoje udvarače dovodi kući.

Aleksandra Stojković Džidža: Tata Bosanac mi ne dozvoljava da momke dovodim kući!



Pevačica i bivša farmerka Aleksandra Stojković Džidža ima konzervativnog tatu. Naime, njen otac, inače poznati kompozitor i član žirija Zvezda Granda, Dragan Stojković Bosanac, nije naročito raspoložen da upoznaje udvarače svoje 26-ogodišnje ćerke. Kako kaže, koga on upozna, taj će morati i da je oženi!

Džidžin otac ne želi štene od Mikija: Neka ga čuva onaj ko ga je doneo!
"I dalje živim sa roditeljima, pa mi tata Dragan ne dozvoljava da dovodim momke kući, tako da će sledeći kojeg dovedem da ga upozna morati da se oženi mnome! Upoznao je samo jednog pre nekoliko godina i od tog interesantnog susreta momke ne dovodim njemu na prag", uz osmeh priča Džidža, ne želeći da otkrije detalje tog susreta tokom kojeg se Dragan očigledno ponašao suviše zaštitnički prema ćerki, kao Nikola Kojo u filmu "Mi nismo anđeli 2".

Dragan Stojković Bosanac: Miki je fin momak, ali neće ući u moju porodicu! (Foto)
Džidža je takođe kazala da je njen otac malo "napet" kad su u pitanju njeni momci, ali da ona to razume, jer je ipak žensko dete. "Već godinu dana nemam ozbiljnu vezu, tako da sam spremna za nove emocije. Ima nekih primamljivih ponuda sa svih strana, pa ćemo videti šta će biti", zagonetno je kazala.

Iako se gradom pronela priča da ju je bivši dečko tukao, zbog čega su komšije navodno zvale policiju, pevačica tvrdi da je to notorna laž. "Raskinula bih sa nekim ko bi vikao na mene, a kamoli da me tuče. Sa komšilukom se ne družim, tako da me ta priča ne dotiče", kategorično je kazala Džidža.

Ona je takođe otkrila da se sa Mikijem Đuričićem, bivšim cimerom sa Farme, redovno čuje, ali da među njima nema nikakvih drugih emocija do prijateljskih.

Miki Đuričić i Aleksandra Džidža Stojković se posvađali?! Lepi Mića pokušao da ih pomiri, ali uzalud! (Foto)
"Sinoć smo se čuli, dugo pričali i zezali se. Nema tu ništa, Miki sada ima devojku iz Rume i zaljubljen je. Neko vreme posle Farme nismo bili u kontaktu i baš mi je drago što se to promenilo, pa se sada opet družimo", rekla je Stojkovićeva na pitanje o svom trenutnom odnosu sa Mikijem Đuričićem..

Premijera: Aleksandra Stojković Džidža i Halid Bešlić - Karta svijeta! (Video)
Na poslovnom planu sve ide kako treba, pa pored toga što priprema spot za duet sa Halidom Bešlićem za pesmu "Karta sveta", Džidža uveliko sprema i novi singl.

"To će biti prvi put da tata Dragan nije radio pesmu, ali ju je naravno aminovao. Jedva čekam da je publika čuje jer spremam scenski nastup kakav do sada u Srbiji i Bosni nije viđen", otkrila je Džidža.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>