Region

Svet

Maja Nikolić ucenjivala Alena Savića? Tražila mu stan u zamenu za ćutanje?!

Maja Nikolić i Alen Savić, bivši verenici, sada su zakleti neprijatelji, te ne prestaju sa međusobnim optuživanjem. Sada, Savić tvrdi da mu je pevačica tražila da joj kupi stan, i da će samo pod tim uslovom prestati sa medijskom hajkom na njega.

Maja Nikolić ucenjivala Alena Savića? Tražila mu stan u zamenu za ćutanje?!



Alen Savić o Maji Nikolić: Ona je član sekte koji svoje dete tretira kao kućnog ljubimca!
Dogovor koji je Maja navodno ponudila bivšem vereniku Alenu, a koga je prethodnih dana "tužila u tri zemlje" i optužila da je "narko-diler, prevarant i manipulator", zatekao je biznismena nespremnog. Posle SMS-a kojim ga pita da li želi da zadrži navodnu trudnoću, postavila mu je uslov da joj kupi stan, a time i ćutanje.

"Ako mi kupiš stan u Beogradu koji će biti na moje ime, tada ću prestati da izlazim u javnost", napisano je u poruci koju je Savić prosledio redakciji "Blica", a koju mu je navodno poslala Maja.

Povodom navodnih ucena, Maja je rekla da je to samo još jedna Savićeva laž.

Preokret: Maja Nikolić i Alen Savić u telefonskom razgovoru! Poslušajte - Ko sad tu laže?! (Video)
"Prvi put kad se javno oglasio, a to je bilo za "Blic", Alen je rekao da je oženjen. Već sledeći put rekao je da je razveden. Tvrdio je i da je veza koju smo imali bila samo marketinški tik, a sada kaže suprotno. Takođe, Alen negira da ima privatne firme u Beogradu, ne mareći što je u privrednom registru zabeleženo više od deset njegovih firmi. Sram ga bilo što pominje mog starog dedu Vuleta i što priča gadosti o meni", rekla je Maja.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus


>