Region

Svet

Region

Serija Sila: Boran-aga će završiti u zatvoru! Sila čvrsto veruje da nije kriv (Foto)

Boran-aga je osumnjičen za Emreovo ranjavanje. Sila odlazi u Boranovu kuću da čuje od njega da li je pucao u Emrea. Veruje u njegovu nevinost, a sada je i odlučna da se bori za svog muža.

Serija Sila: Boran-aga će završiti u zatvoru! Sila čvrsto veruje da nije kriv (Foto)



Serija Sila večeras: Emre i Ruken stradaju, Sila je očajna zbog Borana! (Foto)
I taman kada su Sila i Boran počeli da uživaju u strasnoj ljubavi rešeni da se bore protiv običaja i zaštite svoju porodicu, na put im staje nova prepreka - Emreovo ranjavanje koje je sve šokiralo. Sila i Narin su uverene da je Boran nevin, međutim Sila ipak odlazi kod Borana ne bi li to čula iz njegovih usta. Boran joj iznenađen kaže da nije pucao u Emrea, nakon čega joj lakne. Ipak, svesna je novih problema koje situacija nosi.

Serija Sila večeras: Sila i Boran pomažu devojci Ruken koja je pobegla od običaja! (Foto)
Emreov otac Kenan je šokiran kada čuje za Silin i Boranov novonastali odnos, pa je hladnokrvno optužuje za ono što se dogodilo njegovom sinu i odriče je se. Sila je očajna, rastrojena između Boranove nevinosti i ljubavi i Emreovog prijateljstva pa počinje da preispituje sopstvenu savest i ne zna šta će dalje.



Serija Sila večeras: Boran-aga i Sila će se konačno pomiriti! Ljubav pobeđuje tvrdoglavost!
Džihan je zadovoljan što mu planovi s Esmom i običajima idu od ruke pa ponosno likuje nad Boranovom sudbinom. Boran je, opet, siguran da se baš on krije iza Rukeninog ubistva i Emreovog ranjavanja, ali potrebni su mu dokazi. Napada Džihana i preti mu, dok on besramno poriče da je kriv, i Boranu i Zinar-agi.

Boran-aga u reklami za kondome: Mehmet Akif Alakurt samo za vaše oči! (Video)
Emre je u kritičnom stanju u bolnici i predstojeći period biće izuzetno težak za njega. Sila se oseća krivom zbog njega, ali je ovaj put spremna da čvrsto stane uz svog muža, hrabrog Boran-agu. Zbog nedostatka dokaza završi u zatvoru, a Sila pada u očaj suočavajući se sa bezizlaznom situacijom.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>